artikel

9. FEBRUAR 2017 kl. 10:10
Arbejdernes Landsbank hovedpartner for Brøndby eSport's FIFA-hold

- Når vi går ind i noget, så gør vi det 100 procent. Derfor ligger det lige til højrebenet, for nu at bruge et fodboldudtryk, at vi også bliver hovedpartner for Brøndby eSport's FIFA-hold, lyder det fra Peter Froulund, kommunikation- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank.

- Det er tre store FIFA-talenter, der skal ud i verden og repræsentere Brøndby, selvfølgelig iklædt Brøndby-trøjer, og de er nu engang pænest med Arbejdernes Landsbank på brystet, siger Peter Froulund med et glimt i øjet.

At Arbejdendes Landsbank indgår endnu et hovedsponsorat hænger sammen med tilfredsheden i den nuværende aftale med Brøndby IF, men hos danskernes foretrukne bank ser man også udviklingsmuligheder indenfor eSport, og derfor tager de disse første skridt i den nye sportsgren sammen med Brøndby IF.

- eSport er den hurtigst voksende sportsgren målt på økonomi, og i de kommende år vil FIFA-spillet efter alt at dømme vokse markant, og det giver os muligheder for at blive set for et endnu større og endnu bredere publikum.

- Dertil kommer værdierne i Brøndby eSport, der vil være med til at skabe et endnu større fællesskab for fans af og medlemmer i Brøndby IF. Det fællesskab er noget, vi værdsætter og nu føler os som en del af, lyder det fra Peter Froulund.

Brøndby IF’s marketingschef Thomas Skov Petersen er glad for et nu endnu tættere samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

- Brøndby eSport er lanceret med fokus på fodbold og fællesskab. Begge dele ligger i Brøndby IF’s dna, og at Arbejdernes Landsbank vil være med til at udvide det fællesskab sammen med os, er vi naturligvis glade for.

- Sammen har vi en masse gode oplevelser foran os for, både internationalt og i mindre målestok herhjemme i Brøndby, hvor vi vil lave både arrangementer og gode træningsfaciliteter, siger Thomas Skov Petersen.