artikel

23. JANUAR 2017 kl. 09:39
Partnerne: Derfor bliver vi i Brøndby IF

Der er sket forandringer i Brøndby IF i form af den lancerede strategi 6.4, der har udstukket en ny retning for Danmarks største fodboldklub.

Strategien har allerede båret frugt mange steder – tydeligst på banen, hvor presspillet er vendt tilbage til Vestegnen, hvor Alka Superliga-mandskabet sammen med cheftræner Alexander Zorniger og den øvrige stab har leveret en absolut godkendt efterårssæson.

Men også uden for banen er successen til at tage at føle på. Der er kommet mange nye partnere til, og 65 har allerede forlænget og flere af dem endda øget deres engagement i Brøndby IF.

En af dem er Energihuset Danmark.

- Vi kan mærke, at den eksponering, vi kan få gennem Brøndby IF, giver værdi for os, forklarer Ole Sondrup, der er partner i Energihuset Danmark.

- Brøndby IF er den klub med suverænt flest tv-seere, og det gør, at vi når længere ud med vores brand. Brøndby IF er den klub med flest fans i Jylland, og det medvirker til, at vi som landsdækkende virksomhed bliver eksponeret i alle dele af landet gennem vores partnerskab herude. 

I Brøndby IF er administrerende direktør Jesper Jørgensen glad for de mange positive signaler fra partnerne.

- Det er partnernes måde at vise deres opbakning til den kurs, vi lagde med præsentationen af Strategi 6.4. Det glæder vi os selvfølgelig over, og det er med til at understrege et af de bærende elementer i Brøndby IF, nemlig fællesskabet, lyder det fra direktøren.

Du kan også blive partner i Brøndby IF – klik her

Foto: Getty Images