artikel

11. DECEMBER 2016 kl. 17:30
Brøndby IF byder J. Jensen velkommen som co-partner

Entreprenørvirksomheden J. Jensen og Brøndby IF har netop indgået en 4-årig aftale, hvor J. Jensen tiltræder som co-partner fra årsskiftet. Aftalen gør J. Jensen til en af klubbens største partnere. 

Som en del af aftalen får J. Jensen deres navn på shortsene af Brøndby IF’s spilledragt, hvilket er første gang i Brøndby IF’s historie, at en partner får denne plads, ligesom J. Jensen får pladser i både Michael Laudrup Lounge og til Royal Arena, som Brøndby IF er partner med.

Brøndby IF's administrerende direktør, Jesper Jørgensen, er tilfreds med aftalen.

- Vi har indgået en rigtig god aftale med J. Jensen, som både vi og J. Jensen er tilfredse med. Aftalen understreger endnu en gang, hvor attraktivt et brand Brøndby IF er, og at stærke, danske virksomheder som J. Jensen kan se en fordel i at blive en del af det fællesskab, vi har herude.

- Det er første gang, vi som klub har haft en partner på vores shorts, så man kan godt sige, at det er en historisk aftale, og vi glæder os over, at J. Jensen bliver en synlig del af fællesskabet i Brøndby IF de kommende fire år, fortæller Jesper Jørgensen.

Hos J. Jensen er man ligeledes glade for den indgåede aftale.

- Vi kan i Brøndby IF og Strategi 6.4 se en masse værdier, som vi også forbinder med vores egen forretning, så det er helt naturligt for os at indgå denne aftale. Brøndby IF har et rigtig stærkt partnernetværk, som vi glæder os til at blive en del af, og så er der et unikt fællesskab, som er et fundament i begge vores virksomheder, så på mange måder kan vores virksomheder spejle sig i hinanden. Vi glæder os til en masse gode oplevelser sammen – både på og uden for banen, siger J. Jensens salgs- og marketingchef, Kim Østergaard.