artikel

9. DECEMBER 2016 kl. 09:25
Nye partnere føler sig hjemme på Brøndby Stadion

I 2016 er der kommet over 60 nye partnere til i Brøndby IF. Det strækker sig fra store til små partnerskaber, fra lokale forretninger til landsdækkende firmaer, fra kloakmestre til it-virksomheder. Kendetegnene er det, at de hurtigt er faldet til og har følt sig hjemme på Brøndby Stadion. 

En af de nye partnere i Brøndby IF er i-Strategi. Det har været en god oplevelse for Thomas Sloth, der er direktør i i-Strategi, og han forklarer, hvorfor han valgte at gå ind i Brøndby IF.

- Det skyldes flere ting. Personligt har jeg været Brøndby-fan siden 85. Jeg ville ellers egentlig ikke blande arbejde og fritid, men jeg var på udkig efter et godt erhvervsnetværk, og her fik jeg anbefalet Brøndby IF’s netværk ”Fællesskabet”.

- Det besluttede jeg mig så for at prøve, og det har været en god oplevelse. Det har først og fremmest været godt at lære en masse nye virksomheder og ansigter at kende, men netværksmøderne har også været meget positive med godt indhold og høj, faglig kvalitet, lyder det fra Thomas Sloth, der lægger vægt på specielt én ting.

-Jeg kan godt lide måden, netværksmøderne er faciliteret på. Det er ikke bare en kop kaffe, hvor man så bagefter sidder og tjekker sin mail. I Brøndby er man engageret via opgaver, der skal løses i fællesskab. Det gør det let at falde i snak med flere i netværket.

Også hos ISS Kloak- og Industriservice er man faldet godt til i Brøndby IF.

- Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af vores engagement i Brøndby IF. Jeg har personligt deltaget i netværksmøderne i ”Fællesskabet” tre-fire gange, og så har jeg haft gæster med til alle hjemmekampe.

- Vores gæster er altid gået fra Brøndby Stadion med en god oplevelse. Vi føler os hjemme på Brøndby Stadion, hvor vi har de samme pladser og de samme ”naboer” til hver kamp, fortæller Anders Sørensen, der er key accountmanager i ISS Kloak- og Industriservice.

Anders Sørensen og ISS Kloak- og Industriservice har allerede mærket effekten af erhvervsnetværket i Brøndby IF.

- Vi leverer jo både til private og erhverv, og vi er da kommet i kontakt med flere firmaer, der laver det samme som os, der gerne vil samarbejde.

Hvis du også vil være partner i Brøndby IF, så klik her