artikel

1. DECEMBER 2016 kl. 16:15
Brøndby IF’s fynske forbindelser

- Det er jo Brøndby! Jeg kan komme med en lang række flotte, kommercielle forklaringer, men virkeligeden er bare, at det er følelser.

Ordene falder fra Tom Gøttsch, der står bag den fynske virksomhed Super Køl Holding ApS. Han og virksomheden er partnere i Brøndby IF, og har været det i flere år. Det giver nogle sjove og interessante fodboldsnakke i erhvervskredse, hvor Tom Gøttsch er stolt af at fortælle, han er en del af Brøndby IF. 

- Vi gik fra at være fans til at sponsorere Brøndby IF for en række år siden, men det handler ikke så meget om konkret kundepleje, mere om image. 

- Jeg spillede selv fodbold i arbejderklubben B1909 (fodboldklub i Odense, red) i sin tid, og da jeg lagde støvlerne på hylden, gik der ikke lang tid, inden den professionelle fodbold slog igennem. Det var i 80’erne, og der buldrede Brøndby IF jo frem med kampene mod Roma og Karlsruhe som nogle af de mange højdepunkter. Det blev børnene grebet af, og vi har mange gange været ovre og se kampe på Brøndby Stadion, lyder det fra Tom Gøttsch, og han understreger:

- Som tidligere B1909’er kunne man jo heller ikke holde med OB, selv om de også kom godt i gang, da fodbolden blev professionel.

Super Køl Holding ApS er en blandt flere fynske sponsorer. En anden er Riwal Danmark, der udlejer lifte.

Her bruges partnerskabet som ren forretning, og det har fungeret godt for udlejningsvirksomheden at træde ind i Brøndby IF.

- Det hænger sammen med, at vores forretning har udvidet sig, og mange af vores kunder i dag ligger på Sjælland. Derfor åbnede vi en afdeling i Glostrup, og så giver det god mening, at vores sælgere kan netværke via Brøndby IF.

- De kan give vores kunder en god oplevelse på Brøndby Stadion, og så er der samhandlen med andre partnere og sponsorer i Brøndby IF, fortæller Jakob Udesen, der er marketings- og kommunikationschef i Riwal Danmark.

Den i foråret publicerede Strategi 6.4 har fokus på at øge tilfredsheden i partnerskaberne mellem sponsorer og Brøndby IF, og det har man kunne mærke i Riwal Danmark.

- Det er selvfølgelig svært at måle, men samhandlen med og mellem partnerne i Brøndby IF, er helt sikkert noget, der giver en positiv effekt, lyder det fra Jacob Udesen, der også tillægger en lille bonus for de ansatte på hovedkontoret i Odense.

- Der er flere store Brøndby-fans herovre, og de nyder også at tage turen til Brøndby Stadion og få en god oplevelse.

Skal du have være med i det nye år? Så kan du blive partner her. 

Årets sidste hjemmekamp er mod FC Midtjylland den 11. december kl. 18. Hvis du skal være med til at sende holdet på juleferie med forhåbentlig endnu en sejr, kan du købe billet til kampen her.