artikel

13. SEPTEMBER 2016 kl. 11:07
Carlsberg indtog Brøndby Stadion med Monster-stil

Brøndby Stadion er meget mere end et fodboldstadion. De flotte faciliteter er oplagte til konferencer, møder og store arrangementer – og netop dette drog Brøndby IF’s officielle beer partner, Carlsberg, nytte af, da de for nylig holdt et af deres store salgsmøder.

Anledningen var overtagelsen af agenturet på energidrikken Monster, og her blev der blandt andet leveret et stort motocross-show i bedste Monster-stil .

At Carlsberg valgte at afholde dette salgsmøde på Brøndby Stadion var ikke en tilfældighed.

- Tre gange om året samler vi hele vores salgsstyrke et sted i Danmark. Denne gang blev det på Brøndby Stadion, for der er noget specielt ved at være der alene på en dag, hvor der ikke spilles fodbold.

- Omgivelserne er gode, og man kommer lidt om bag kulisserne. Mange af vores sælgere kommer på stadion til kampe, så det her var noget specielt for dem, fortæller Christopher Bak Billing, der er channel marketing manager hos Carlsberg, og det var en god oplevelse at holde eventet på Brøndby Stadion, fortæller han.

- Dialogen med klubben var rigtig god, og alt forløb, som det skulle.

Hvis du ønsker at afholde et møde eller et event på Brøndby Stadion, kan du kontakte Brøndby IF via arrangementer@brondby.com.