Persondatapolitik

Ved brug af vores websites brondby.com og brondbyshoppen.dk samt ved brug af vores app, Brøndby Matchday, accepterer du, at Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S (Brøndby IF) indsamler og registrerer oplysninger om dig. 

I vores persondatapolitik kan du blandt andet finde information om, hvilke personoplysninger Brøndby IF indsamler om dig, hvordan vi anvender dem samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. 

Hvilke personoplysninger indsamler Brøndby IF og til hvilke formål? 

Brondby.com og brondbyshoppen.dk 

Brøndby IF registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig personligt, medmindre du selv udfylder formularer, f.eks. i forbindelse med bestilling af nyhedsbreve eller produkter i vores webshop. 

Ved handel på Brøndby IF’s webshop registrerer vi kun de oplysninger om dig, der er nødvendige for at levere den ønskede ydelse til dig (navn, adresse, land, e-mailadresse og telefonnummer). Oplysningerne anvendes ikke til andre formål end opfyldelse af den indgåede købsaftale mellem dig og Brøndby IF. 

Brøndby Matchday 

Ved oprettelse af en brugerprofil på Brøndby Matchday registrerer vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse. Derudover har du mulighed for at opgive dit telefonnummer - dette er dog valgfrit.

Oplysningerne anvendes i forbindelse med afvikling af driften af Brøndby Matchday, herunder til udtrækning af vindere i de konkurrencer, som vores brugere måtte vælge at deltage i. Når du bruger Brøndby Matchday til deltagelse i konkurrencer, vil dit navn (fornavn og efternavn) blive vist på storskærm på Brøndby Stadion, hvis du vinder konkurrencen. 

Ved brugen af Brøndby Matchday har Brøndby IF desuden mulighed for at registrere oplysninger om din geolokation. 

Oplysninger om din geolokation bruges udelukkende til at verificere, at du befinder dig på Brøndby Stadion i de tilfælde, hvor du vælger at gøre brug af de funktioner i Brøndby Matchday, der kræver, at du befinder dig på Brøndby Stadion. 

Videregivelse af personoplysninger 

Brøndby IF videregiver data indsamlet via cookies til Google Analytics med det formål at få udarbejdet dataanalyser. Vi bruger dataanalyserne til at hjælpe os med at foretage forbedringer og relevante opdateringer af vores websites og app. Al videregivelse af data til Google Analytics sker i anonymiseret form. 

Brug af databehandlere 

Brøndby IF anvender eksterne databehandlere til at foretage den tekniske drift af vores websites og vores app. Udvekslingen af oplysninger mellem Brøndby IF og vores databehandlere sker i krypteret form.

Sikkerhed 

Brøndby IF har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine personoplysninger mod, at de hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovens regler. Alle passwords opbevares i krypteret form. 

Dine rettigheder 

Når Brøndby IF registrerer oplysninger om dig, har du ret til at 

  • få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig. 
  • protestere mod, at registreringen og behandlingen finder sted 
  • få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet. 
  • trække dit samtykke til behandling af oplysninger i Brøndby Matchday tilbage. 

Spørgsmål og henvendelser vedrørende Brøndby IF’s behandling af dine personoplysninger skal ske til:

Brøndbyernes IF Fodbold A/S 
Brøndby Stadion 30
2605 Brøndby
Telefon: 43630810
E-mail: info@brondby.com 

Du kan til enhver tid opdatere eller slette dine oplysninger ved at logge på din brugerprofil på https://matchday.brondby.com eller ved at rette henvendelse til tjo@brondby.com

E-mailmarkedsføring 

Brøndby IF udsender udelukkende markedsføringsmateriale via e-mail til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og i den forbindelse givet samtykke til, at vi må sende materialet på e-mail. 

Du kan til enhver tid meddele os, at du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra Brøndby IF ved at sende en e-mail til info@brondby.com eller ved at anvende afmeld-funktionen nederst i nyhedsbrevet.