Ugeprogram: Derby venter i Brøndby

06.05.2024 08:32

Søndag aften indkasserede vi det første nederlag siden september, da vi måtte tage fra MCH Arena i Herning med et 3-2-nederlag mod FC Midtjylland.

Nu ser vi ind i en ny uge, hvor der atter venter et topbrag i Mesterskabsspillet. Søndag kommer FC København nemlig på besøg på Brøndby Stadion til sæsonens sidste Derby.

Derbyet mod FC København bliver fløjtet i gang kl. 16:00 på Vestegnen, og kampen kan ses direkte på TV3+ og Viaplay.

Kom til vildt Derby på Brøndby Stadion
Billetsalget til Derbyet har været åbent kun for billetabonnementer siden mandag 29. april, men i dag mandag 6. maj kl. 13:00 frigives de tilbageværende reserverede pladser til åbent salg.

Find billetsalget til Derbyet her.

Kvinderne
Vores blågule kvinder kom i weekenden tilbage på sejrssporet i Gjensidige Kvindeligaen, da de hjemme i Brøndby slog Kolding IF med 3-0.

På lørdag skal kvinderne så en tur sydpå, hvor der venter et topbrag mod HB Køge, der aktuelt ligger på tredjepladsen i tabellen med seks point op til de blågule kvinder på andenpladsen.

Topkampen mod HB Køge fløjtes i gang kl. 13:00 på Capelli Sport Stadion i Køge. 

Masterclass
Mens U19 og U17 oversidder i denne uge, skal vores U15-mandskab fra Brøndby Masterclass en tur til Herning på lørdag, hvor de møder FC Midtjylland. Her kan de med tre point skabe et fornuftigt forspring i U15-Ligaen, som de lige nu fører á point med OB, til gengæld med to kampe i hånden.

U15's kamp mod FC Midtjylland fløjtes i gang kl. 13:00 i Herning.

To hjemmekampe forude
Søndag står den på et uhørt spændende Derby på Vestegnen, når FC København gæster Brøndby Stadion. 

Allerede onsdagen efter skal vi så igen i aktion på Brøndby Stadion, når det gælder et opgør mod FC Nordsjælland. Det er således to uhyre spændende opgør, der venter med få dages mellemrum.

Find billetsalget til de to topkampe her.