Ugeprogram: Topkamp i Herning venter

29.04.2024 06:21

Efter gårsdagens pointdeler på den svære udebane i Farum, kigger vi ind i en ny uge med mindst lige så meget på spil i 3F Superligaen.

På søndag står vi nemlig overfor FC Midtjylland på MCH Arena i Herning foran et udsolgt blågult udebaneafsnit.

Efter en uge med forberedelser på træningsbanen, draget vi til Herning søndag, hvor kampstart er kl. 18:00, og opgøret vil kunne ses direkte på TV3+ og Viaplay.

Kvinderne
Vores blågule kvinder skal rejse sig efter weekendens første af to opgør i semifinalen i Gjensidige Kvindepokalen, hvor de tog fra Aarhus med et 2-1-nederlag. Det skal de, når de møder Kolding IF på Bane 2 i Brøndby med kampstart kl. 15:00.

Det er tæt i Gjensidige Kvindeligaen, som FC Nordsjælland aktuelt topper med ét point ned til os, og med blot fem runder tilbage, bliver det dramatisk helt til sidste spillerunde, hvor vi møder netop FC Nordsjælland hjemme i Brøndby.

Masterclass
Vores U19-, U17- og U15-mandskaber fra Brøndby Masterclass skal alle i aktion i løbet af ugen.

For vores U19-holds vedkommende er der to opgør på programmet, hvor de onsdag eftermiddag får besøg FC København til et U19-Derby i Brøndby, hvor vores talenter med en sejr kan spille sig endnu tættere på førstepladsen i U19-ligaen. Kampen kan streames med abonnement på Brøndby TV+ med kampstart kl. 19:00.

U19-Derbyet streames på Brøndby TV her

I weekenden skal U19-drengene så igen i aktion hjemme på Vestegnen, når Vejle BK's ditto kommer på besøg til kampstart kl. 12:30.

U17-talenterne skal ligeledes igennem to kampe i denne uge, hvor de onsdag skal en tur nordpå til Farum, hvor FC Nordsjælland venter til kampstart kl. 18:45. Om lørdagen får de så ligesom U19 besøg af Vejle BK i Brøndby, hvor deres kamp fløjtes i gang kl. 15:00.

Vores U15-talenter har én kamp på programmet, hvor de lørdag også får besøg af Vejle BK. Her kan de spille sig op på førstepladsen i tabellen, hvor OB ligger med ét point foran vores U15-drenge, som dog har spillet to kampe færre. Kampstart for vores U15-talenter er kl. 13:00.

Derby på Brøndby Stadion
Når vi har været i Herning, står næste runde på et dramatisk Derby på Brøndby Stadion, når FC København kommer på besøg. Der bliver smæk for skillingen, når vi krydser klinger i Brøndby med vores ærkerivaler i kampen om tre livsvigtige point i toppen af 3F Superligaen.

Billetsalget til Derbyet starter i dag mandag kl. 13:00, ligesom billetsalget til hjemmekampen efter mod FC Nordsjælland starter samme tidspunkt.

Find billetsalget til Derbyet her.