U17 led nederlag i Haderslev

30.04.2024 08:14

I weekenden var vores U17-mandskab fra Brøndby Masterclass på besøg hos Sønderjyske Fodbold i Haderslev til et opgør i U17-Ligaen.

Cheftræner Viktor Kyndes tropper måtte dog rejse hjem igen med et nederlag i bagagen,

Hjemmeholdets første scoring faldt efter et kvarters tid, mens de fik udbygget til 2-0 midt i første halvleg. Stillingen holdt til pause, hvorefter Sønderjyske Fodbold igen fik udbygget føringen til 3-0 og 4-0 inden for få minutter halvvejs igennem anden halvleg.

Med et kvarters spilletid tilbage af opgøret fik Mathias Andersen dog pyntet en smule på resultatet med sin scoring til 1-4, der også blev kampens resultat.

U15 tog tre point i Haderslev
U15-talenterne var ligeledes i Haderslev for at møde Sønderjyske Fodbolds ditto, hvor de skulle forsøge at bygge videre på den fornemme Derby-sejr i sidste uge og kravle tættere på OB i toppen af tabellen.

Cheftræner Anders Stisens U15-mandskab tog alle tre point i opgøret efter en fin 2-1-sejr.

Hjemmeholdet kom bedst fra start i opgøret med en scoring inden for de første 10 minutter, men efter en halv times spil kunne Willum Storm udligne føringen til 1-1, som også var stillingen ved pause.

Efter pause skulle vi frem til omtrent en times spil, hvor matchvindermålet faldt, og her var målscoren indskiftede Villads Hass. Det betød, at vores blågule U15-mandskab kunne rejse hjem til Vestegnen og tilføje tre point til toppen af tabellen i U15-Ligaen.

Sønderjyske - Brøndby IF 1-2