Jesper Sørensen om uafgjort i Aarhus: Føles som et nederlag

14.04.2024 18:00

Søndag eftermiddag endte det med en ærgerlig afslutning på Ceres Park, da AGF inde i overtiden sikrede sig et 2-2-resultat, i en kamp der ellers længe tegnede til tre blågule point. Efter kampen var vores cheftræner tydeligt skuffet over kampens resultat. 

- Det var en ærgerligt afslutning, og det var en ærgerlig anden halvleg, hvor vi begyndte at beskytte vores føringer for meget, og overlod for meget initiativ til AGF, sagde Jesper Sørensen, inden han fortsætter. 

- Selvfølgelig var vi tæt på at få sejren alligevel, men fik den ikke hjem, og vi står og føler det lidt som et nederlag. 

Trods pointtabet understreger cheftræneren, at det vigtigt at huske på de kvaliteter, der har bragt holdet langt i denne sæson. 

- Der altid ting man skal tage med. Vi skal tage med, at vi står i en guldkamp, hvor vi skal turde, at spille det spil, vi er dygtige til, og som giver os en fordel i kampene, og ikke være bange for os selv, på nogen måde. 

- Vi er ikke, hvor vi er, i tabellen, fordi vi ikke har de kvaliteter og muligheder i vores spil, der gør, at vi ikke kan konkurrere med de andre. Det skal vi tro på og turde at stå fast ved, uagtet at vi står midt i en guldkamp, afslutter Jesper Sørensen.