AKF er ny partner for Brøndby IF Women

07.05.2024 07:00

Vi har i foråret budt AKF velkommen som ny, stor partner for Brøndby IF Women.

Aftalen indebærer eksponering på blandt andet kvindernes træningstøj og stabens overtøj. Derudover bliver de, som vores øvrige partnere, eksponeret på storskærmene til Brøndby IF Womens hjemmekampe og på hjemmesiden.

AKF har som virksomhed fokus på ejendomsudvikling, -drift og investeringer i Danmark. Kerneområderne inkluderer udvikling og administration af både erhvervs- og boligejendomme samt investering i danske virksomheder.

AKF står bag flere projekter i lokalområdet, såsom kultur- og aktivitetshuset Kernen i Brøndbyvester, der åbnede i september 2022, og som er et samlingssted for kultur, motion, kreativitet og mad under ét tag.Her kan man deltage i koncerter, teater, foredrag, yoga, gymnastik, udendørs træning, DIY-projekter og fællesspisninger.

Et andet projekt er boligområdet Kirkebjerg Søpark, som er et nytænkende boligkvarter med fokus på fællesskab og tryghed i Brøndbyvester tæt ved Glostrup Station.

Administrerende direktør i AKF, Ino Dimsits, fortæller, at AKF ønsker at styrke engagementet i lokalområdet, og derfor er han begejstret for den nye partneraftale.

- Vi er meget begejstrede for at indgå en aftale med Brøndby IF Women. Det er en unik mulighed for at styrke vores engagement i Brøndby Kommune, hvor vi allerede har en betydelig tilstedeværelse gennem vores boligprojekt Kirkebjerg Søpark og kultur- og aktivitetshuset Kernen, og hvor vi fortsat ønsker at vækste, fortæller Ino Dimsits og fortsætter:

- Valget af Brøndby IF faldt naturligt for os, da klubben deler vores værdier om fællesskab og aktiv deltagelse i lokalsamfundet, og det giver os en god mulighed for at støtte op om det lokale sportsmiljø, samtidig med vi styrker vores brandidentitet. Eksponeringen, som følger med aftalen, er derfor også afgørende for os. Det giver os en platform til at nå ud til en bredere målgruppe og øge kendskabet til vores projekter og visioner på Vestegnen og ikke mindst Kernen,” afslutter Ino Dimsits.

Administrerende direktør, Ole Palmå, er ligeledes begejstret for aftalen med AKF.

- Vi er glade for at få AKF med ombord som Nordic Partner i Brøndby IF og for at have indgået denne aftale med vores kvindehold. AKF har med aktivitetshuset Kernen og boligprojektet Kirkebjerg Søpark lagt meget engagement og aktivitet i vores lokalsamfund, og det er netop nogle af de værdier, som står os meget nært i Brøndby IF.

- Vi har i de seneste sæsoner markant forøget vores investeringer i kvindeholdet, da det har været et ønske at styrke Brøndby Womens fundament, og hvor seneste skridt har været at indlemme kvindeholdet i selskabet. Vi vil fortsætte med at styrke udviklingen på kvindesiden, og vi er meget begejstrede for at få AKF med som partner på den rejse, fortæller Ole Palmå.

Læs mere om indlemmelsen af kvindeholdet i selskabet her.