Brøndby IF og Brøndby IF Women støtter brysterne

30.09.2020 16:00

En ud af ni danske kvinder rammes af brystkræft på et tidspunkt i deres liv. Det betyder, at knap 5.000 kvinder herhjemme rammes af brystkræft hvert år. Det vil vi i Brøndby IF og Brøndby IF Women gerne være med at til sætte fokus på.

Kvindeholdet har derfor på eget initiativ valgt at støtte kampagnen ’Støt Brysterne’ hos Kræftens Bekæmpelse, hvor de i samarbejde med hummel har specialdesignet et sæt spillertøj, som Kvindeliga-holdet spiller i på ’Lyserød Lørdag’ 3. oktober 2020, hvor KoldingQ kommer til Brøndby.

Trøjen er en limited edition-trøje og er kun produceret i et meget begrænset oplag, som kan købes i Brøndby Shoppen op til kampen. På selve kampdagen vil et eventuelt restparti blive solgt ved indgangen.

Ønsker du navn og nummer på trøjen, kan dette tilkøbes i Brøndby Shoppen.

Efter kampen vil de signerede, match worn-trøjer blive sat på auktion på Odendo.dk, hvor du har mulighed for at få fingrene i en fed trøje samtidig med, at du støtter et godt formål. 

Kommerciel leder for Kvindeliga-holdet, Line B. Jensen, fortæller om initiativet:

- Vi har været i gang med processen om det specialdesignede sæt til fordel for ’Støt Brysterne’ i et lille års tid. Idéen opstod sidste efterår, hvor hummels herreklubber i Danmark spillede i en specialdesignet trøje til fordel for ’Knæk Cancer’.

- Det var en stor succes, så tanken om at gøre noget lignede plantede sig, og siden har vi arbejdet tæt sammen med hummel om at få designet det helt rigtige spillersæt. Vi er glade for og stolte over at være med til at støtte så godt et formål, som ’Støt Brysterne’ er, og vi håber, at vi kan sende en masse penge videre til Kræftens Bekæmpelse, når auktionen på Odendo.dk er afsluttet, siger Line B. Jensen.

Du kan købe trøjerne fysisk i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion eller online på brondbyshoppen.dk, så støt den gode sag og køb en spillertrøje.