’Før kampen’ på Brøndby Indefra i aften

02.06.2020 16:16

Som altid vil man til aftenens kamp få optakter og nedtakter på Brøndby Indefra, hvor man hører fra spillerne og træneren om deres tanker, overvejelser og analyser af kampen.

Men som noget nyt vil man som abonnent på Brøndby Indefra kunne se en længere optakt og nedtakt til kampen. I et format vi kalder ’Før kampen’, vil Nanna Møller Karlsen fra 3point.dk og stadionspeaker Søren Rebbe lave en god halv times live optakt til aftenens kamp mod SønderjyskE, hvor de blandt andet taler med et par spillere om at spille kamp igen, men uden fans. De taler også med cheftræner Niels Frederiksen om dagens startellever og overvejelserne om taktik mod en modstander, der på det seneste har gjort det svært for Brøndby IF. Også fodbolddirektør Carsten V. Jensen lægger vejen forbi studiet og taler om, hvordan man i den sportslige sektor har håndteret hele corona-krisen.

Sidst, men ikke mindst vil administrerende direktør Ole Palmå fortælle om velgørenhedskampen, som Daniel Agger og Thomas Kahlenberg har planlagt. Efter kampen vil man komme en tur med bag kulissen og høre fra kampens forskellige hovedpersoner i det, vi kalder ’Efter kampen’.
 
Kampen mod Sønderjyske kan som sædvanlig følges på twitter på Brøndby Live.