OPDATERET: Billetsalg og faninfo mod Lechia Gdansk

22.07.2019 15:05

I torsdags sikrede Brøndby IF billet til Europa League-kvalifikationens anden runde, da vi samlet vandt 4-3 over finske FC Inter Turku. Det betyder, at vi allerede på torsdag den 25. juli skal til Gdansk i Polen, hvor vi møder Lechia Gdansk på Stadion Energa Gdansk med plads til omkring 43.500 tilskuere. 

Stadion og billetsalg
Adressen på stadionet er Pokolen Lechii Gdansk 1, 80-560 Gdansk, Polen.

Brøndby-fans er blevet placeret i afsnit L og K, hvor der er en samlet kapacitet på 2000.


Du kan se billedet i fuld størrelse her.

Billetsalg vil ske via vores egen hjemmeside. Du vil få tilsendt den korrekte billet fra Brøndby IF's billetafdeling inden kampdagen. Du skal bruge denne billet og ikke den, som bliver sendt via Billetto.
 
Du kan købe din billet til kampen her.
 
Ifølge polsk lov skal der oplyses navn og pasnummer på alle billetkøbere, og der skal medbringes pas til fremvisning i indgangen, ligesom billetten skal være printet, da man ikke kan scanne fra mobilen. Det vil derfor heller ikke være muligt at købe billet i indgangen.

Billetten skal være købt inden onsdag kl. 20.00.

Mødested, transport og parkering
Der vil være mødested for alle Brøndby-fans i centrum af Gdansk – søg på ” Parking przy operze, Olowianka, Gdansk” på Google Maps (se vedhæftet billede). Det ligger lige ved et stor pariserhjul.

Adressen finder frem til en parkeringsplads, hvor der i området er mulighed for at købe mad og drikke. Der er restauranter ved vandet, ligesom man er tæt på andre dele af centrum.

Alle fanbusser og folk i egne biler, skal parkere ved denne parkeringsplads fra ankomst, og til efter kampen er slut.
Omkring 16:00 og 16:30 bliver alle afhentet i busser og kørt til udebaneafsnittet. Efter kampen bliver alle kørt samme vej tilbage. Det er vigtigt, at folk er ved mødestedet kl. 16.00 og ikke forsøger at finde til stadion på egen hånd.

Bliver nogen forsinket og ikke kan nå at parkere ved mødestedet inden kl. 16:00, skal man søge til parkeringen P5 ved udeafsnittet. 

Information om kamp og optakt
Boderne sælger mad og drikkevarer (sodavand og øl) og tager imod både Zloty og Euro samt kreditkort.

Der er forbud mod at ryge på tribunen – der er rygeområde under vores afsnit.

Vi opfordrer folk til ikke at gå rundt i byen med synligt Brøndby-merchandise eller at købe billetter til andre afsnit end vores eget.

Små rygsække er tilladt, men store tasker må ikke tages med på stadion. Opbevar dem i en bus eller bil ved mødestedet.
 
Man kan kontakte klubbens SLO på [email protected] eller på +45 30366384 for akutte henvendelser.