12 Brøndby-spillere trækker i landsholdsdragten

19.03.2018 12:00

Efter en hektisk og spændende start på forårssæsonen af Alka Superligaen er der nu tid til at trække vejret dybt, når landsholdene fra hele verden tager over i den kommende uge.

Brøndby IF er igen repræsenteret på flere landshold, og vi giver dig her overblikket over, hvilke kampe du skal holde øje med, hvis du vil se blågule spillere i aktion.

Rønnow, Hermannsson, Arajuuri, Pukki og Larsson
Selv om Finland missede kvalifikationen til sommerens VM, skal Teemu Pukki og Paulus Arajuuri stadigvæk ud og teste formen i to træningskampe mod henholdsvis Makedonien og Malta. De to finner får desuden selskab af den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky.

Anderledes er det for både Hjörtur Hermannsson, Johan Larsson og Frederik Rønnow, som alle skal ud og vise sig frem, inden turen går til VM i Rusland for henholdsvis Island, Sverige og Danmark. Derudover kan alle spillere se frem til at møde hold fra nogle andre himmelstrøg, end de er vant til.

Island spiller to træningskampe i USA, hvor de først møder Mexico den 23. marts, og fire dage senere skal de op mod Danmarks kommende modstander til VM i Rusland, når Peru er modstanderen.

For Brøndby IF's anfører gælder det først Chile, hvorefter Sveriges landshold tager en tur til østeuropa for at møde Rumænien. 

For Rønnow bliver det noget mere hjemmevant, når det danske landshold møder Panama på Brøndby Stadion torsdag den 22 marts. En kamp, som han allerede har understreget, at han ser frem til.

Den anden træningskamp mod Chile bliver spillet i Aalborg den 27. marts.

U18: Anton Hendriksen, Magnus Warming, Mads Hermansen og Peter Bjur
De fire spillere, som alle kommer fra Brøndby IF's U19-mandskab, er udtaget til to træningskampe mod Tjekkiet, der spilles den 23. og 26. marts.

For Peter Bjur, Magnus Warming og Anton Hendriksen er det en mulighed for at få deres debut på U18-landsholdet, hvorimod Mads Hermansen debuterede tilbage i september.

U17: Andreas Pyndt Andersen, Morten Frendrup og Muamer Brajanac.
De tre Masterclass-talenter tager fra den 17. til den 28. marts med det danske U17-landshold til Elite Round i Østrig, hvor der er tre kampe på programmet.

Modstanderne er værtsnationen Østrig samt Frankrig og Bosnien-Herzegovina.

Hvis du vil følge ungdomslandsholdene, kan du gøre det her:

Foto: Getty Images