Halimi efter landsholdspause: Selvtilliden skal med på banen

17.11.2017 11:35

Årets sidste landsholdspause er ovre og set med Brøndby-briller, var det en ganske god en af slagsen. Blandt andet kunne Johan Larsson og Frederik Rønnow booke en plads til VM i Rusland med deres respektive landshold, mens Besar Halimi scorede vindermålet i Kosovos 4-3-sejr over Letland.

Resultater som disse kan og skal de blågule landsholdsspillere tage med ud på grønsværen, når modstanderen hedder FC Nordsjælland på søndag kl. 18:00.

- Vi kan tage successen fra de forskellige landshold tilbage til holdet, det skal vi. Der var mange gode resultater i landsholdspausen, og alle har meget selvtillid lige nu, og det skal vi vise på banen, fortæller den vævre offensivspiller, der er klar til fastholde førstepladsen:

- Vi er godt forberedt til kampen mod FC Nordsjælland, og vi er klar til at forsvare førstepladsen. Vi ved, at det bliver svært mod Nordsjælland, fordi de har et godt hold, men jeg tror som sagt på, at vi kan beholde førstepladsen.

Senest Alexander Zornigers mandskab stod overfor Kasper Hjulmands tropper var tilbage i 2. spillerunde. En medrivende affære, hvor Brøndby-holdet måtte gå fra banen med et 3-2-nederlag. Hvis du tror på lige så mange mål på søndag, altså over 4,5 mål, kan du få dine penge 3.00 gange igen hos Betfair

Halimi og co. er klar til at revanchere nederlaget i sæsonstarten, og i den ligning spiller Brøndby-fansene en vigtig rolle.

- Det var en vild kamp, sidst vi mødte FC Nordsjælland, men vi er forberedt på deres offensive spillere. I forhold til vores offensiv så ved vi, hvad vi er i stand til på Brøndby Stadion, og med vores fans i ryggen tror jeg på et godt resultat. 

Hvis du endnu ikke har fået købt billetter til søndagens topopgør, kan du gøre det her. 

Foto: Getty Images