Overdækket fanzone inden FC Nordjælland-kampen

16.11.2017 14:57

Landsholdspausen er et overstået kapitel, og det betyder, at Alka Superligaen er tilbage på programmet. På søndag er der topopgør på Brøndby Stadion, når førerholdet Brøndby IF tager imod rækkens tredjeplads fra FC Nordsjælland. Kampen fløjtes i gang kl. 18:00, men i timerne op til kampstart er der al mulig grund til at lægge vejen forbi fanzonen bag Sydsiden. 

Fra kl. 15:00 er food truckene nemlig klar til at servere lækker mad til dig - hvad enten du er til græske specialiteter, flæskestegssandwich, burgere eller kebab. Du kan nyde din mad og drikkevarer fra festivalbaren uden at skulle bekymre dig om vejret, for der vil være et overdækket område i form af pavillioner med borde og bænke i fanzonen. 

Der vil også være mulighed for at teste sin viden om Brøndby IF, når otte heldige fans får lov til at dyste i deres viden om klubben. Der er gode præmier på højkant, for vinderen kan nemlig gå hjem med to halvårssæsonkort. 
 

Program for dagen

Kl. 15:00
Fanzonen åbner med musik og food trucks. Desuden vil der være mulighed for at spille street fodbold samt teste sine frisparksevner på præcisionsmålet

Kl. 15:30
Quiz battle i fanzonen starter.

Kl. 16:15
DJ'en fortsætter festen indtil kickoff

Kl. 18:00
Kickoff: Brøndby IF - FC Nordsjælland

Har du endnu ikke sikret dig en billet til søndagens kamp mod nordsjællænderne, kan du stadig nå det ved at klikke her.