Mukhtar: Skal fortsætte hvor vi slap

16.11.2017 15:17

Brøndby IF står søndag kl. 18:00 overfor FC Nordsjælland i et topopgør i Alka Superligaen, og Hany Mukhtar ved, hvad der skal til for, at holdet kan fortsætte stimen af sejre.

- Efter en landsholdspause kan det være svært at hoppe direkte tilbage på den bølge, vi har reddet på, men vi kender FC Nordsjællands og vores egne styrker, og vi ved, at hvis vi forsætter, hvor vi slap før pausen, så vinder vi også igen på søndag, siger den tyske playmaker. 

Brøndby Stadion har på banen været alt andet end gæstfri i denne sæson, hvor holdet stadigvæk ikke har prøvet at gå fra banen med et nederlag – og kun en enkelt uafgjort. Det ser Hany Mukhtar naturligvis gerne fortsætte mod FCN, og det skal en stærk holdånd hjælpe med: 

- Vores mål er altid at være det stærkeste hold, men på hjemmebane er vi endnu stærkere, blandt andet med den massive støtte fra tribunerne. 

- Vi er en god trup, hvor alle er venner, og humøret er godt. Det er selvfølgelig lettest, når man vinder, men gejsten er med til at hive sejrene hjem, og sejrene er med til at øge gejsten, så de forstærker hinanden, forklarer Mukhtar. 

Mange taler om de blågule mesterskabschancer i denne sæson, men for holdet handler det stadig om det berømte næste skridt:

- Vi fokuserer stadig kun på den næste kamp og tager det hele med et skridt ad gangen. Vi har fire hårde kampe de næste uger, men jeg ved, at hvis vi er fokuserede på vores egne styrker og opgaver i kampene, er vi også gode nok til at vinde dem, siger Hany Mukhtar, der kan tage den første sejr sammen med holdkammeraterne på søndag mod FC Nordsjælland. 

Hvis du vil se kampen mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion, kan du stadig nå at købe billetter her. 

Foto: Getty Images