Rønnow: Vi er i stand til at holde det høje tempo

29.09.2017 08:55

Efter et par timer i fanzonen bag Sydsiden på Brøndby Stadion på søndag, kan fansene forvente at se et Brøndby-mandskab tage kampen op mod SønderjyskE, der står klar til kickoff kl. 16:00.

Der skal meget gerne tre point i hus på hjemmebanen, hvor Brøndby IF i denne sæson er ubesejrede. 

- Vi havde en lidt svær kamp mod AaB på hjemmebane, men ellers har vi haft en rigtig god form på hjemmebane, og det skal vi bare ud og fortsætte, siger Frederik Rønnow.

Landsholdskeeperen er den faste ankerman på et Brøndby-hold, der i sidste sæson scorede mange mål i første halvleg, hvor det i denne sæson er vendt til at målene for de blågule oftest falder i anden halvelg.

- Vi tænker ikke over, om vi præsterer i den ene eller den anden halvleg. Jeg synes, vi startede godt i de første 10-15 minutter mod Hobro, men så dalede det lidt. Vi skal være klar fra start. Det er en del af vores spillestil, og det er derfor vi træner to-tre gange om dagen i opstarten. Det er der, vi får en masse kilometer i benene og en masse form ind, der gør, vi er i stand til at holde det høje tempo. 

- Og man får selvfølgelig også et lille boost af fansene, når de honorerer en god aktion med jubel eller noget andet, lyder det fra Rønnow.

Efter ti runder i dette års Alka Superliga har Brøndby IF hentet 18 point, det samme som på samme tidspunkt sidste sæson, og man er det hold i Alka Superligaen, der producerer flest chancer. 

- I fodbold går det op og ned mange gange i løbet af en sæson, og det gælder selvfølgelig også vores effektivitet. Det er ikke noget konditionelt. Det synes jeg, vi viser hver gang – også i vores interne test, men som sagt er det sådan i fodbold, at nogle gange går det op og andre gange ned.

- Nu skal vi have tre point på hjemmebane mod SønderjyskE og får vi det, er vi også inde i en fin stime, og det er det, vi skal arbejde henimod.

Foto: Getty Images