Brøndby IF i fremgang på tilskuere og tv-seere

22.09.2017 08:15

1.311.000 – det er tallet af tv-seere til Brøndby IF’s kampe efter de første ni runder af Alka Superligaen 2017/18.  Det er et imponerende tal, specielt set i lyset af sidste sæsons tal for samme periode, der lå på 1.099.000. Det betyder en fremgang på lige knap 20 procent.

- De ni runder er et godt sammenlignings grundlag, for gældende for begge perioder er, at der er et Derby på Brøndby Stadion med i beregningerne.

- Det sætter en tydelig streg under, at vi med strategi 6.4 har taget store skridt frem. Presfodbolden er underholdende, og det belønner tv-seerne heldigvis i stor stil, siger Ole Palmå, direktør i Brøndby IF.

Udover at sidde solidt på førstepladsen over tv-seere i Alka Superligaen efter sæsonens første tredjedel, har der også været en belønning i rekordmange antal solgte sæsonkort og dermed et lidt højere snit i antallet af tilskuere på hjemmebane i forhold til sidste sæson.

- Lige nu ligger vi 7,3 procent højere i forhold til gennemsnittet over hele sidste sæson på tilskuersiden. Det tager vi også som et skulderklar fra vores mange fans, men det giver også bonus i forhold til vores partnere i Brøndby IF.

- Noget af det, de køber ind på som partner i Brøndby IF, er vores helt unikke fanscene. Når den vokser, gavner det både partnere og Brøndby IF, men selvfølgelig er eksponering også et væsentlig element for et firma, der indgår et samarbejde med en fodboldklub. Der kan vi så pege på, at i Alka Superligaen får du ikke en bedre eksponering på stadion eller på tv end i Brøndby IF, understreger Ole Palmå.

Vil du også være partner i Brøndby IF, så klik her

Foto: Getty Images