Zorniger: Vi kan ikke være tilfredse

17.09.2017 21:15

I aftenens opgør mellem Brøndby IF og AaB måtte begge mandskaber gå målløse fra banen i en kamp, hvor Brøndby IF havde et markant spilovertag, men aldrig fik det offensive spil til at flyde. Efter kampen fangede brondby.com cheftræner Alexander Zorniger og spurgte blandt andet cheftræneren om den manglende skarphed.

- Kun ét hold i Alka Superligaen (red. OB) har lukket færre mål ind, end vi har, og vi kan være tilfredse med vores cleansheet i dag. Men vi kan ikke være tilfredse med, at vi i de sidste par kampe ikke har lykkedes med at få omsat vores store spilovertag og offensive arbejde til mål. Spillerne har forventninger om at ramme et højt niveau til hver kamp, men det sker ikke automatisk. Der skal kæmpes for det, fortæller cheftræneren.

- Vi havde nogle situationer i dag, hvor det virkede til, at vi ikke gav de sidste par procenter i vores jagt efter at få bolden i mål, og når vi ikke gør det, er det svært at skabe chancer og ikke mindst at score. Vi skal give alt, hvad vi har og ikke blot vente på den perfekte mulighed. Vi skal ikke være bange for at lave fejl, for vores spillestil kræver netop, at vi laver fejl. Det er svært at få bolden ind i det områder, vi gerne vil spille i, hvis vi ikke tør at lave fejl. Når vi ikke udfordrer, får vi heller ikke belønningen. Selvom modstanderne pakker sig imod os og står dybt på egen banehalvdel, er der masser af rum at arbejde med - og det skal vi udnytte.

På onsdag spiller Brøndby IF igen, og denne gang er det i DBU Pokalens tredje runde, hvor Ledøje-Smørum venter. Kampen spilles på Brøndby Stadion, og der er kickoff kl.20:30. Billetter til pokalkampen kan købes her.

Foto: Getty Images