Fisker: Offensivt skulle vi have været bedre

17.09.2017 21:10

Brøndby IF's nummer 8, Kasper Fisker, var efter 0-0-kampen mod AaB ærgerlig over, at det ikke blev til mere end et point på Brøndby Stadion her til aften. Brøndby-holdet mødte et dybtliggende AaB-mandskab, og Alexander Zornigers tropper havde svært ved at lirke den nordjyske defensiv op.

- Første halvleg er utrolig låst. De står rigtig godt på banen, og vi spiller for langsomt, og synes jeg, at vi slutter første halvleg af på en lidt rodet måde. I anden halvleg er der lidt mere plads. Jeg tror, at AaB har brugt rigtig mange kræfter i første halvleg, så der får vi lidt mere plads og skabt lidt chancer og ville også gerne have scoret et mål. Jeg synes, at kvaliteten rent offensivt skulle have været lidt bedre i dag, og hvis den var det, havde vi også vundet kampen, fortæller Fisker og sætter et par ord på, hvad der manglede for at låse op for AaB-holdet:

- Det er altid svært at låse op for modstanderen. Det skal der virkelig kvalitet til, når holdene står så defensivt, og det har vi også set i mange andre hjemme- og udekampe i år, så der skal vi bruge den fantastisk kvalitet, som vi har på holdet. Der snakker jeg både kvalitet i forhold til at bringe energi på banen, vores genpres, vores pasninger, hurtigheden i spillet - alle de ting skal være i orden for at låse et forsvar op. Så skal vi selvfølgelig score på de chancer, vi har. I dag skabte vi ikke så mange chancer, så det var endnu vigtigere, at vi scorede på den første eller anden chance. 

Næste opgave for Fisker og co. er allerede på onsdag, når Ledøje-Smørum Fodbold skal besejres i DBU Pokalen. Et opgør, hvor koncentrationen skal være på 100%, understreger midtbanespilleren. 

- Jeg vil nok se frem til kampen i morgen. Den skal bare tages med 100% koncentration ligesom en normal Superligakamp. Det vil sige forberedelsen til kampen, måden vi går ind til kampen på og vi skal bringe den energi, som vi gør til en Superligakamp. Så skal vi nok også vinde den kamp og forhåbentlig få scoret en masse mål og få lidt selvtillid i vores offensive spillere. 

Se og hør hele interviewet med Kasper Fisker på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images