Brøndby IF's sikkerhedschef skifter til Liverpool FC

27.08.2017 19:30

Mickel Lauritsen, der har fungeret som sikkerhedschef i Brøndby IF siden 2013, er blevet ansat i fodboldklubben Liverpool FC. 

De godt fire år i Brøndby IF har budt på mange forskellige opgaver for Mickel Lauritsen, hvor især dialogen med fansene har været det helt store omdrejningspunkt. Og Mickel selv er tilfreds med det arbejde, sikkerhedsafdelingen har udført, og som nu har fået Liverpool FC til at håndplukke ham.

- Min tid her har budt på mange utrolig spændende opgaver og mange stunder med holdet, fansene og mine kolleger, som jeg aldrig vil glemme. Livet i en fodboldklub er præget af modgang og medgang, men jeg er især glad for den stærke dialog, vi har fået, og som vi i dag oplever mellem fans og klub, fortæller Mickel Lauritsen, der glæder sig til at arbejde videre i en klub, der i hans øjne deler mange værdier med Brøndby IF.

- Liverpool FC er ligesom Brøndby IF en klub, der står for loyalitet, fællesskab og arbejdsomhed. Det er en mentalitet, der passer godt til mig som person, og jeg er meget stolt over at skulle repræsentere en så historisk og fantastisk klub, som Liverpool er.  

Mickel Lauritsen har sin første arbejdsdag i det engelske i starten af september, og Brøndby IF forventer at kunne offentliggøre ny sikkerhedschef inden for kort tid.