Zorniger: Fuldt fortjent resultat

27.08.2017 19:15

Syvnde spillerunde i Alka Superligaen så AC Horsens gæste Brøndby Stadion. Værterne fra Vestegnen sendte dog gæsterne hjem med et 2-0-nederlag i baggagen. Cheftræner Alexander Zorniger var tilfreds med sejren, som han kaldte fuld fortjent.

- Vi kontrollerede kampen fra start til slut, og sejren var fuldt fortjent. Det er nu vores fjerde hjemmebanesejr i træk i Alka Superligaen, og det var vigtigt for spillerne at få en overbevisende sejr efter kampen i Aarhus, hvor vi ikke lykkedes med vores spil, fortalte cheftræneren.

Før kampen var der stort fokus hos trænerteamet i at finde direkte løsninger, der kunne åbne AC Horsens' kompakte forsvar. Efter kampen var det især spillernes fart, som havde gjort en forskel ifølge cheftræneren.

- Alle ved, at AC Horsens forsvarer meget organiseret, men på grund af vores fart i vores spil i dag, gjorde vi det svært for deres defensive organisation igennem alle 90 minutter. Jeg er tilfreds med, at den gode træning, spillerne viste igennem ugens løb, blev forløst med en sejr i dag.

Cheftræner Alexander Zorniger lagde efter kampen også vægt på, at der på midtbanen er stor konkurrence, men også at midtbanen stadig skal spilles sammen.

- Fem ud af syv af vores midtbanespillere er nye i denne sæson, og de skal stadig lære systemet at kende, da de kommer fra andre spilsystemer. Vi har derfor løbende roteret på midtbanen i de seneste par kampe, så alle kommer i spil, så vi kan se de forskellige spillere agere med hinanden, og så de kan lærer hinandens løbemønstre at kende. Simon Tibbling har endnu ikke spillet fra start, men han er også snart klar til at starte en kamp for os, så der er stor konkurrence på holdet, og det er det, vi ønsker. 

Da der nu er landsholdspause, spilles næste kamp for de blågule den 10. september på udebane mod OB, men Brøndby-shoppen er som altid åben her, ligesom man også kan købe sæsonkort  til Brøndby Stadion her.

Foto: Getty Images