- Vi har noget at revanchere

24.08.2017 12:35

- Selvfølgelig skal vi vinde, også ud fra det faktum, at vi har haft nogle svipsere i starten af sæsonen – vi har noget at revanchere og vil rigtig gerne give fansene noget tilbage for den opbakning, vi hele tiden får fra dem, lyder det fra Svenn Crone om kampen mod AC Horsens på søndag kl. 16:00 på Brøndby Stadion.

AC Horsens er ikke en ukendt modstander for Brøndby-holdet, og Svenn Crone ved, at østjyderne kommer med masser af selvtillid.

- Vi er opmærksomme på, at de har fået en rigtig god start, men vi kender dem fra sidste år. De er et hold, der er fysisk stærke og står godt på banen, så det bliver en kamp rig på dueller. 

- Vi skal have de dueller så langt fremme på deres banehalvdel som muligt og få vores pres til at fungere ordentligt igen, så vi kan skabe en masse chancer ud fra det og så få dem udnyttet. Det skal nok blive en underholdende kamp, lyder det fra venstrebacken.

I denne sæson er der blevet solgt rekordmange sæsonkort til Brøndby Stadion, og det er noget som Svenn Crone og resten af truppen er både opmærksomme på og taknemmelige for.

- Vi er superglade for, at der kommer flere og flere på stadion og bakker os op. Og vi vil rigtig gerne give dem en sejr, og det sætter vi alt ind på at gøre – også på søndag mod AC Horsens.

Vil du også sikre dig et sæsonkort til Brøndby Stadion, ligesom mere en 7.200 andre allerede har gjort, kan du sikre dig dit her.

Alle de mange fordele ved sæsonkortet kan du læse mere om her.

Foto: Getty Images