Familie-fanzone til søndagens kamp mod AC Horsens

23.08.2017 15:51

Fodbold-dart, lækker mad fra food trucks og mulighed for at møde nogle af de danske EM-sølvvindere fra kvindelandsholdet.

Dette er blot nogle af aktiviteterne, der er på programmet, når Brøndby Stadion igen danner rammerne for en blågul fanzone til søndagens kamp mod AC Horsens. Opgøret bliver sparket i gang klokken 16:00, men der vil være rig mulighed for at varme op til kampen – for både børn og voksne.  

Ligesom til kampen mod FC København finder arrangementet sted bag Sydsiden, og der vil ligeså være massevis af aktiviteter i timerne op til opgøret mod østjyderne. 

Mød EM-sølvvindere og YouTuber

Du kan udfordre dine venner eller familie i et spil fodboldpool, og hvis du er mere til den virtuelle form for fodbold, kan du teste dine evner i FIFA 17-teltet. Du kan også møde den populære YouTuber Sofus ”Futte” Granlund, der er Brøndby-fan og har over 50.000 følgere.

De to EM-sølvvindere og Brøndby-spillere Stine Larsen og Nanna Christiansen kommer også forbi fanzonen, hvor de vil skrive autografer til de mange fans.

Derudover er der også mulighed for at finde ud af, hvem der sparker mest præcist med en bold i fodbold-dart. Vinderen fra henholdsvis børne- og voksenkonkurrencen får en Hummel-sportstaske med lidt overraskelser.

Også under kampen vil der være underholdning for de yngre Brøndby-tilhængere, når en fodbold-quiz for børn i familieafsnittet løber af stablen. Kuponner med spørgsmål udleveres således inden kampen, og det er børnenes opgave at finde svarene i løbet af 1. halvleg af kampen. Når det er gjort, skal man aflevere sin svarkupon til en Brøndby Junior-medarbejder. Vinderen bliver fundet og får overrækt sin præmie i pausen af kampen.

Program for dagen 
 
Kl. 13:00 
Fanzone med food trucks, borde og bænke, lækker kaffe, kolde drikkevarer og DJ åbner.
Brøndby Junior-aktiviteterne åbner med hoppeborg, fodboldpool, oppustelig fodboldbane, ansigtsmaling, fodbold-dart og FIFA 17-telt.
 
Kl. 13:30-15:30
Meet-up med YouTuber og Brøndby-fan Sofus “Futte” Granlund, der er nomineret som Årets Vlogger til Guldtuben.
 
Kl. 14:30
De danske EM-sølvvindere og Brøndby-spillere Stine Larsen og Nanna Christiansen skriver autografer i fanzonen ved Brøndby Junior-pavillionen.
 
Kl. 14:45
Nanok kigger forbi til kram og selfies.
 
Kl. 16:00
Kickoff: Brøndby IF – AC Horsens.
 
Kl. 16:00-16:45
Fodbold-quiz for børn i familieafsnittet. 
 
Kl. 16:45
Pause: Vinderen af fodboldquiz udtrækkes i familieafsnittet, og præmien, der lyder på en Toms Kæmpe Guldbarre på to kilo, overrækkes.
 
Kl. 17:00
2. halvleg starter.

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til kampen mod AC Horsens ved at klikke her. Hvis du også vil være sikker på en fast plads til resten af hjemmekampene i sæsonen, kan du købe dit sæsonkort her.