Larsson: Vi må se fremad

03.08.2017 23:15

Det endte 2-0 til hjemmeholdet fra Split i aften, og det betyder, at Brøndby-holdets rejse mod gruppespillet i Europa League er slut for denne gang. Anfører Johan Larsson ærgrer sig over nederlaget, men kigger samtidig frem mod Derbyet på søndag. 

- Derbyet betyder alt nu. Vi kan ikke ændre på det, der er sket. Nu er vores fokus på søndag og på FC København, og vi skal gøre alt for at tage tre point i Derbyet, hvilket vores fans har fortjent.

Den svenske back sætter også et par ord på nederlaget til Hajduk Split.

- Jeg synes egentlig, at vi har fint styr på det. Vi skaber ikke rigtig nogle store chancer, som gør det muligt at score, og der skal vi selvfølgelig kigge indad og gøre det bedre på søndag.  De får to store chancer, og dem scorer de på.  Det må man bare sige, er kvalitet, fortæller Larsson og sender ros afsted til de Brøndby-fans, der dukkede op til kampen i det kroatiske.

- Det var en fin atmosfære at spille i. Deres fans var meget højlydte kampen igennem, men efter 25 minutters spil begynder de at pifte, og så vidste vi, at vi var på rette spor.  Som sagt fin atmosfære og stor ros til vores fans, der tog til Kroatien med så kort varsel. 

Du kan høre hele interviewet med Johan Larsson på Brøndby Indefra, som du kan downloade her.

Du kan stadig nå at købe billetter til Derbyet på søndag den 6. august lige her.

Hvis du også vil se resten af hjemmekampene i sæsonen 2017/18 på Brøndby Stadion, kan du fra bare 995 kroner sikrer dig et sæsonkort. Du kan læse mere og købe her.