Zorniger: De spillede, som vi forventede

27.07.2017 23:26

Det endte 0-0 til aften på Brøndby Stadion mod Hajduk Spilt, og dermed har Brøndby IF et fornuftigt udgangspunkt frem mod returopgøret i Europa League-kvalifikationens tredje runde.

Aftenens kamp bød ikke på de store overraskelser for Alexander Zorniger, fortalte han til brondby.com efter slutfløjtet.

- De spillede, som vi forventede. Vi forsvarede godt og lukkede midten, men i nogle situationer spillede vi den dybe aflevering for tidligt, og det tog vores midtbane ud af spillet i de situationer. 

- Det er et spørgsmål om træning, for spillerne på midten skal stå de rigtige steder, når der bliver kigget efter dem i opspillet, lød det fra cheftræneren, der dog ser optimistisk på returopgøret.

- Vi tager til Split med en masse selvtillid. Lasse Vigen har trænet med en uge mere, og det samme er gældende for Simon Tibbling og Anthony Jung. Holdet vil være friske igen, så vi tager derned med en god fornemmelse i kroppen, afsluttede Zorniger.

På søndag vender Alka Superligaen tilbage til Brøndby Stadion, hvor Lyngby Boldklub kommer på besøg. Hvis du ikke allerede har sæsonkort til Brøndby Stadion, kan du læse om de mange fordele ved kortet her - og her kan du købe dit sæsonkort til Danmarks mest stemningsfyldte stadion fra priser på bare 995 kroner.

Foto: Getty Images