20. JULI 2017 kl. 21:41
Larsson: Vidste det ville blive svært

Brøndby Indefra fangede efter kampen mod VPS Vaasa, Johan Larsson, der på trods af aftenens nederlag, syntes, at det var fortjent, at holdet gik videre til tredje runde i Europa League-kvalifikationen.  

- Det var fortjent, at vi gik videre. Vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Vi kunne godt mærke, at vi spillede mod dem på hjemmebane, hvor de har stor kvalitet – især med bolden. Men det kunne også være et af vores våben, hvis vi kunne vinde bolden højt. I dag så det lidt anderledes ud. Vi spiller på kunstgræs, og der ved de (VPS Vaasa, red.) præcis, hvor hurtigt bolden ruller. Vi får også Jan (Kliment, red.) udvist tidligt i anden halvleg, hvilket gør, at vi jagter bolden rigtig meget i kampen, men set over to kampe synes jeg ikke, at der er noget at komme efter.

Den svenske anfører kom også ind på, hvordan Brøndby-mandskabet greb kampen an, da Jan Kliment blev udvist  tidligt i anden halvleg.

- Vi ved jo, at vi er videre, da vi får Jan udvist. Der er ingen grund til at gå frem på banen. Vi bliver i vores positioner og forsvarer vores felt, og det synes jeg, at vi gør ganske udmærket. Det er selvfølgelig aldrig okay at tabe en kamp, men som sagt er vi videre, og det er det vigtigste. 

Hvis du vil se Larsson og resten af Brøndby-mandskabet næste gang, de spiller på Brøndby Stadion, kan du købe sæsonkort her.