Zorniger: Træningslejren har været en succes

08.07.2017 21:50

Det blev til et 1-0-nederlag mod FC Rostov i den sidste testkamp på træningslejren i Østrig. Første halvleg var målløs, mens det russiske mandskab fik scoret anden halvlegs enlige mål. Efter kampen kunne cheftræner Alexander Zorniger berette om to forskellige halvlege, hvor han var mest tilfreds med første halvleg.

- Vi havde en god første halvleg, hvor vi var det bedste hold. Jeg var ikke helt glad for positioneringen fra alle spillere, hvor vi havde flere situationer med for høje positioner fra for mange spillere. Så vi havde problemer med at finde de åbne positioner. Resten af første halvleg var okay, men vi havde problemer i anden halvleg. Spillere var trætte efter et hårdt opstartsprogram, så det er vores job at få dem friske igen til den næste opgave. Men det er jeg ikke bekymret for, at vi skal nå.

Selvom det blev til et nederlag, kunne Zorniger stadig godt tage postitive elementer med videre fra kampen, da holdet var blevet matchet mod en stærk modstander.

- Russiske hold har altid høj kvalitet - det er blandt andet tydeliggjort ved, at de spillede Champions League sidste år. Selv når de skifter mange spillere, så har de stadig høj kvalitet. Så vi gjorde det godt i forhold til den stærke modstander.

Træningslejren i Østrig slutter i morgen, når spillertruppen rejser hjem til Danmark omkring middagstid. Cheftræneren har været tilfreds med træningslejren, hvor der ud over en masse hård træning har været rig muligheden for truppen til at rykke tættere sammen.

- Træningslejren er gået godt og har været en succes. Vi har trænet meget, og vi har samtidig haft tid til at arbejde med en del teambuilding. De nye spillere er blevet inkluderet godt, og der har været muligheder for de gamle spillere i forhold til at finde nye pladser i truppens hierarki. De spillere, der var her sidste år, skal nemlig også tage skridt fremad og bygge videre på deres spil.

Coach havde positive ord omkring midteraksen på holdet, og han påpegede, at holdet skulle tage det næste skridt i deres udvikling for at blive bedre.

- Hvis vi finder den rigtige balance, så er den kvalitet og teknik, vi har på midtbanen, på et højt niveauhøjt niveau, og de har den samme spilintelligens. Men vi skal også balancere og arbejde på det defensive. Hvis vi gør det, så kan det blive en rigtig god sæson.

Holdet åbner sæsonen den 13. juli på Brøndby Stadion, når VPS Vaasa venter i anden runde af Europa League-kvalifikationen. Du kan læse mere om kampen her.