Landsholdet glad for Brøndby Stadion

10.06.2017 09:31

I tirsdags gæstede det danske landshold og de tyske verdensmestre i fodbold Brøndby Stadion, hvor de spillede jubilæumskampen for 25-års jubilæumskampen for det danske landsholds sejr over netop Tyskland i EM-finalen 1992.

Kampen endte 1-1, men Brøndby Stadion kunne alligevel notere sig en skrivebordssejr.

- Vi synes i DBU, at det gik rigtig fint på Brøndby Stadion. Alt i alt var det en vellykket afvikling af landskampen og træningen i dagene op til, fortæller Katja Moesgaard, der er kommerciel direktør i DBU, til brondby.com.

- Der var en god stemning på trods af regnvejret, og det var herligt at se så mange fans fandt vej til fanzonen inden kampen. Det var især flot at se Brøndby Stadion klædt i de rød-hvide farver. 

Og det er ikke utænkeligt, at det danske landshold igen kommer til at spille på Brøndby Stadion, fortæller Katja Moesgaard.

- I forbindelse med en landskamp kan det være svært at leve op til DBU’s og ikke mindst de tyske verdensmestres krav, men der var et fint samarbejde hele vejen rundt.

- Vi vil gerne spille landskampe flere steder, og vi har god erfaring med, at en velfungerende koordinering og dialog mellem stadion, kommune og DBU giver det bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Brøndby IF’s administrerende direktør, Jesper Jørgensen, er glad for, at DBU, det danske landshold og tilskuerne havde en god oplevelse på Brøndby Stadion.

- Vi er vant til at arrangere større arrangementer og ikke mindst fodboldkampe med mange tilskuere. Derfor glæder det mig, at vi kunne give det danske landshold og DBU en god oplevelse – endda på Danmarks bedste fodboldbane, lyder det fra Jesper Jørgensen.

- Vi synes, det var en flot kulisse og håber, at landsholdet snart kommer på besøg igen. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med DBU, og det ville være oplagt at bygge videre på det samarbejde i fremtiden.

Foto: Getty Images