AC og Vestergaard glæder sig til debut på Brøndby Stadion

31.05.2017 09:35

Camp Nou, Stamford Bridge, Allianz Arena og Signal Iduna Park. For at bare at nævne nogle få. 

Det er nogle store stadioner, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard allerede har kunnet krydse af i deres karriere. Men ét mangler stadig.

Til trods for en ungdomskarriere på Vestegnen har ingen af de to forsvarsspillere optrådt på Brøndby Stadion, men på tirsdag kan der blive ændret på det, når Danmark tager imod Tyskland i en venskabskamp. Og den optræden har Andreas Christensen ventet længe på.

- Jeg har spillet på Bane 2 rigtig mange gange, og hver gang jeg gik ind fra pausen eller træning, tænkte jeg på at spille inde på stadion. Så for mig bliver det en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det er selvfølgelig fedt at gå ind på banen i Gladbach, men det har ikke på samme måde været en drøm, jeg havde som lille. For mig var det Brøndby Stadion, fortæller ”AC”.

Også forsvarskollegaen Jannik Vestergaard mangler at sætte flueben ved Brøndby Stadion, og han håber, at der smitter lidt Brøndby-stemning af på landskampen tirsdag.

- Det er lidt sjovt, at det er et af de stadioner, jeg ikke har fået lov at spille på. Jeg har været heldig at spille på nogle af de største i Europa og i verden – nogle af de steder, man kun forventer at se på fjernsyn. Men der er noget sjovt i, at det var her, jeg havde mine sidste år, inden jeg tog til udlandet, og ikke nåede at spille her. Så jeg glæder mig, og forhåbentlig kan jeg opleve den fede kulisse, der normalt er herude.

De to midterforsvarer har spillet sammen hele sæsonen i Borussia Mönchengladbach, hvor Andreas Christensen har været udlejet til. Og det makkerskab kan vise sig vigtigt i en forholdsvis kort landsholdssamling.

- Vi har jo Kasakhstan på den anden side af kampen, så der er nogle ting, vi skal prøve at få afstemt. Sådan er det jo med landsholdet; det skal gå meget hurtigt, og vi har ikke så meget tid sammen. Så den tid, vi har, må vi bruge fornuftigt, fortæller Vestergaard.

Der er stadig billetter til kampen på tirsdag, og du kan sikre dig en plads her.