Brøndbys bane bedst i Alka Superligaen

28.05.2017 16:00

Sidste sommer blev der anlagt et nyt græstæppe på Brøndby Stadion, og det store arbejde har i dén grad båret frugt for groundsman Chris Hague og hans team.

Banen er nemlig af Spillerforeningen blevet kåret til den bedste i Alka Superligaen, og det er vel at mærke spillerne selv, der stemmer gennem ligaens anførere.

-Det er selvfølgelig et skulderklap, vi er glade for, og det viser, at vi tog den helt rigtige beslutning sidste sommer med den type bane, vi valgte at anlægge, siger Chris Hague.

Banen er en naturlig anlagt plæne, der er understøttet af kunstgræs. Det er en løsning der også kendes fra bl.a. Old Trafford og Santiago Bernabeu.

- Løsningen har vist sig at være utrolig holdbar, også mere holdbar end vi i første omgang regnede med. Vi har arbejdet hårdt med banen i dens første leveår, og at det har resulteret i ligaens bedste bane, er selvfølgelig tilfredsstillende, lyder det fra Chris Hague.

Sportsdirektør Troels Bech har stor tillid til og et tæt samarbejde med Chris Hague og hans team, og det er en tillid og et samarbejde der altså bærer frugt.

- Chris er en af branchens førende groundsmen, så når han taler om banen, så lytter man. Han kommer med sine anbefalinger, og er de inden for rammerne af strategi 6.4, så arbejder vi videre med hans anbefalinger. 

- De rammer har Chris og teamet udnyttet på fornemmeste vis, og deres arbejde taler, med den flotte kåring til Alka Superligaens bedste bane, for sig selv, siger sportsdirektøren.

Foto: Getty Images