Kæmpe fanområde inden GULT STADION

26.05.2017 10:00

Brøndby IF spiller sæsonens sidste kamp på søndag, når FC Nordsjælland kommer på besøg, men allerede inden bolden ruller på stadion, vil der være masser af aktiviteter for blågule familier og fans. 

Ved Sportsbar 1964 på Brøndby Stadion er der nemlig stillet op til et stort fanområde, hvor man kan hygge sig og lade op til kampen i (forhåbentlig) dejlig solskin. Dagen begynder allerede kl. 10:30 med FIFA-turnering, så der burde være rigelig tid til at nyde vejret og de mange aktiviteter.

Skattejagt og FIFA-turnering for de yngste
Brøndby Junior-eventparken vil ligesom til Derbyet være åbent, og på søndag vil der være masser af aktiviteter for de yngste Brøndby-fans.

Til de lidt ældre Brøndby-børn lægger vi ud med et FIFA-event allerede kl. 10:30. Det kan du læse meget mere om her. Kl. 14:00 begynder den store skattejagt for børn - og til de første 100 tilmeldte er der en specialdesignet t-shirt til GULT STADION.

Mad, drikke og DJ til de voksne
Til dem, der er vokset fra både FIFA og skattejagt, vil der være foodtrucks, hvor man kan gå på opdagelse i forskellige køkkener, ligesom det også vil være muligt at slukke tørsten i mange forskellige drikkevarer ved de opstillede borde og bænke.

Programmet for fanområdet er som følger:

Kl. 10:30
Brøndby eSport FIFA-event og konkurrence starter i Brøndby Junior Lounge (kantinen under Brøndby Gymnasium/Michael Laudrup lounge). Læs mere om eventet her.

Kl. 12:00
Sportsbar 1964 åbner

Kl. 13:00
Fanområde med street food, DJ og Brøndby Junior-aktiviteter åbner

Kl. 14:00
  Skattejagt for børn 

Kl. 14:30
Portene til stadion åbner. Nanok kigger forbi Brøndby Junior-området

Kl. 16:00
Kickoff: Brøndby IF vs. FC Nordsjælland

Foto: Getty Images