Riza Durmisi: Kamil scorer i pokalfinalen

25.05.2017 10:35

Brøndby IF’s tidligere venstreback, Riza Durmisi, er en af de mange tusinder Brøndby-fans, som vil være at finde på lægterne i Parken til eftermiddag, når Brøndby IF møder FC København i årets pokalfinale. 

I sommer skiftede den 23-årige venstreback fra Brøndby IF til spanske Real Betis efter at have taget turen op igennem den blågule talentafdeling til Superliga-mandskabet og A-landsholdet. Selv om Riza Durmisi i dag bor i Sevilla, så følger han stadig Brøndby IF tæt. 

- Jeg rejste til Betis Sevilla i sommer, men jeg har selvfølgelig fulgt med i Brøndby IF’s sæson. Det har været fedt at se den udvikling, holdet har været igennem, og spillestilen er et friskt pust for Superligaen. 

- Man kan se, hvordan flere spillere har løftet deres niveau, og når jeg fra tid til anden taler med spillerne i truppen, så fortæller de mig, at træningerne er hårde, og at det er en hård og kompromisløs spillestil, men de kan lide det, og pokalfinalen er et bevis på, at det virker.

På landsholdet er Riza Durmisi holdkammerat med Brøndby IF’s målmand Frederik Rønnow, og Riza forventer, at Frederik skal stå endnu en brandkamp, men at 6’er-positionen sandsynligvis bliver den afgørende i kampen. 

- Rønnow skal selvfølgelig stå endnu en stærk kamp, ligesom resten af holdet skal spille op til deres allerbedste, men jeg tror, det mest kampafgørende bliver, om vi får vores 6’er til at fungere. Hvis vi kan få vores 6’er til at bryde deres opspil og sætte hurtige omastillinger i gang, så er vi kommet rigtig langt. 

- Alle finaler er svære, og det bliver også en svær pokalfinale, for FC København har haft en virkelig stærk sæson. Jeg tror dog på, at vi vinder 1-0. Det bliver en tæt kamp, og det kan sagtens blive en kamp, hvor Kamil Wilczek scorer et af sine klassiske mål, hvor han formår at stå det helt rigtige sted og får skubbet bolden ind over stregen. I de største kampe har man nogle gange brug for, at heldet tilsmiler én, og det held tror jeg, Kamil har i pokalfinalen.

Husk at der er stor fanzone i Fælledparken op til kampen. Læs mere om det her.

Du kan i skrivende stund få odds 4.75, hvis du hos Bet25 spiller på en sejr til Brøndby IF.

Foto: Getty Images