Kom til GULT STADION på søndag mod FC Nordsjælland

26.05.2017 11:17

Køb en specialdesignet t-shirt for 100 kroner og brug den som billet til sæsonens sidste hjemmekamp på Brøndby Stadion.

Sådan lyder tilbuddet på dette års "Gult stadion"-t-shirt (begrænset antal), der kan bruges som billet til Alka Superliga-kampen mod FC Nordsjælland søndag den 28. maj kl. 16:00.

Nedenfor kan du læse mere om "Gult stadion"-t-shirten, og hvilke afsnit den giver adgang til.

Gør stadion gult - og støt samtidig Brøndby Tifo
”Gult stadion”-t-shirten kan købes i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion fra i dag.

Når du køber denne t-shirt, støtter du samtidig Brøndby Tifo, som står bag de flotte tifoer på såvel ude- som hjemmebane. Med dit køb donerer du således automatisk 20 kroner af t-shirtens pris til tifo-gruppen - og så kan det nævnes, at årets t-shirt er designet af de aktive fans på Sydsiden.

”Gult stadion”-t-shirten fungerer som billet til udvalgte afsnit til kampen mod FC Nordsjælland søndag den 28. maj. Det vil sige, at der til FC Nordsjælland-kampen er gratis adgang til Sydsiden nedre, J Jensen-tribunen, familieafsnittet på Loxam-tribunen og HRH-svinget (tårn 15/16), hvis du har købt og er iklædt denne t-shirt.

Gratis adgang for børn på J. Jensen-tribunen
I år vil det dog ikke udelukkende være dem med "Gult Stadion"-t-shirt, der kommer gratis på Brøndby Stadion. Til forskel fra sidste år er der nemlig gratis adgang for børn til J Jensen tribunen. Børnene skal blot møde op ved indgangen sammen med en voksen med billet.

Bemærk, at Brøndby IF forbeholder sig retten til at henvise til et andet afsnit end det ønskede, hvis der er fyldt op. Vær derfor opmærksom på, at man fortsat skal købe billet via billetter.brondby.com, hvis man vil være sikker på at få en bestemt plads eller adgang til et bestemt afsnit.

Ligesom til Derbyet tidligere på året vil der være fanområde inden kampen mod FC Nordsjælland - det kan du læse mere om her på brondby.com senere på ugen.