AL-Bank: Vi er glade for succesen

23.05.2017 10:10

Siden årsskiftet har Arbejdernes Landsbank været hovedpartner i Brøndby IF, og i deres første halvsæson på fronten af spilletrøjen kan de se Brøndby IF som den ene halvdel af en pokalfinale.

Som sponsor i en fodboldklub er det svært at forestille sig et større vindue til branding end en pokalfinal mellem Brøndby IF og FC København, og det er som bekendt det, der sker på torsdag i nationalarenaen.

- Vi er rigtig glade for, at Brøndby har haft så stor succes – det gælder både sølvmedaljerne og pokalfinalen. Det er den største enkeltdagskamp herhjemme, og når det så ovenikøbet er et Derby, gør det kun det hele endnu større, fortæller Peter Froulund, der er kommunikations- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank.

Hovedpartneren i Brøndby IF kommer til at bruge pokalfinalen aktivt i forhold til deres eget brand.

- Vi har en del arrangementer med nuværende og potentielle kunder. Vi er relativt aktive til alle Brøndby IF’s kampe, men den får selvfølgelig en tand mere til en pokalfinale.

- Et ekstraordinært brand som Brøndby IF får masser af eksponering gennem en finale i DBU Pokalen. Vi håber, at vi gennem det kan vise, at vi støtter Brøndby IF – og fodbolden generelt, siger Peter Froulund, der håber på at kunne deltage i en sejrsfest med dagens gæster og Brøndby IF.

- Jeg tror, at Brøndby IF vinder.  Alle vil selvfølgelig gerne vinde en pokalfinale. FCK er et stærkt hold og er også motiverede til at vinde, men jeg har på fornemmelsen, at Brøndby IF trækker det længste strå på torsdag.  

Foto: Getty Images