Nederlag på MCH Arena

07.05.2017 19:49

Det blev ikke til en gentagelse af torsdagens sejr, da Brøndby IF igen var på besøg hos FC Midtjylland. Hjemmeholdet endte med at hente en sejr på 4-1.

Opgøret startede stille og roligt, og vi skulle hen til det 10. spilleminut, før den første chance i kampen kom. Det var til hjemmeholdet, der efter et indlæg og lidt klumpspil var tæt på at bringe sig i front.

Ti minutter senere var FC Midtjylland igen på spil foran Brøndby-målet, men Adam Kwarasey fik reddet på stregen med en flot refleksredning.

Brøndby-holdet løb op i den modsatte ende på en god omstilling, men Dahlin fik reddet Pukkis afslutning, og returen lå lige lidt fra langt fra Gustaf Nilsson, til han kunne komme frem til den.

Der var langt mellem chancerne i kampen frem til det 35, minut, hvor en forkort tilbagelægning blev opsnappet af en FCM-spiller, der lagde den på tværs i feltet til Onuachu, der sendte bolden i nettet og en føring til hjemmeholdet.

Føringen blev øget ti minutter efter pausen, hvor Rilwan Hassan havde sidste fod på en omstilling, der førte til 2-0-scoringen.

Det skulle også blive til 3-0 kort efter, da Mikkel Duelund headede bolden i nettet. Samme Duelund gjorde det også til 4-0 kort efter, da han alene med Kwarasey løftede bolden over Brøndby-målmanden.

Indskiftede Kevin Mensah fik sat Brøndby IF på tavlen, da han med små 20 minutter igen fik scoret sit debut-mål for de blå-gule.

Kort før tid fik Teemu Pukki også scoret og reduceret til 4-2.

Mere blev det ikke til i kampen, og dermed en hjemtur til Vestegnen uden point i bagagen.