Brøndby booker billet til pokalfinalen

04.05.2017 20:30

Brøndby IF er klar til pokalfinalen efter en dramatisk semifinale mod FC Midtjylland i Herning. Men de medrejsende fans skulle vente til aller, allersidst, før finalebilletten blev sikret.

Det første 20 minutter af kampen blev en rodet affære, hvor begge hold ledte efter de chanceskabende afleveringer uden dog rigtig at komme frem til noget.

Den først store chance skulle vi frem til det 28. minut for at finde, og det var hjemmeholdet, der af to omgange var tæt på at score, men først Frederik Rønnow og derefter Benedikt Röcker fik reddet bolden.

På det efterfølgende hjørne blev FC Midtjylland tildelt et straffespark, som de udnyttede.

Efter scoringen til 1-0 gik Brøndby IF hårdt efter en hurtigt udligning, og der skulle kun gå godt fem minutter, før Teemu Pukki fik bragt balance i stillingen på oplæg fra Kamil Wilczek.

Kort før pausen fik hjemmeholdet en kæmpe chance for at bringe sig i front, og derefter var der to af slagsen til Brøndby IF og Kamil Wilczek, men ingen af holdene fik udbytte af de store tilbud.

Efter pausen kom FC Midtjylland til et par gode chancer i det første kvarter, men Frederik Rønnow var vågen på de forsøg, der var inden for rammen.

Midt i halvlegen fik Pukki chancen for at bringe Brøndby IF i front, da han tog en høj bold ned og afsluttede resolut, men hjemmeholdets målmand fik reddet forsøget af to omgange.

Også i den modsatte ende blev til gode tilbud til Brøndby IF, men det sidste held manglede for at få sendt afslutningerne i nettet.

Med et 15 minutter tilbage af den ordnære tid, måtte Frederik Rønnow tage overliggeren med til hjælp for at holde hjemmeholdet fra at score.

De helt store chancer kom er ikke flere af i den ordninære tid, men der kom en i tillægstiden - og den sendte Christian Nørgaard ind bag Dahlin i FCM-målet.

Brøndby IF ved dermed, hvad de skal Kristi Himmelfartsdag - der står nemlig pokalfinale på programmet, og det er imod FC København i Parken.