- Vi vil give fansene en julegave

10.12.2016 10:15

Målscorer med nummer 9; Teemu Pukki. Teemu PUKKI. TEEMU PUKKI! 

Det har gjaldet ud over Brøndby Stadion igen og igen, når den finske angriber endnu en gang har sendt bolden ind bag modstanderens keeper. Det samme har han gjort på udebane – i alt så mange gange at han p.t. er delt topscorer i Alka Superligaen med en god chance for at slutte efteråret med samme titel.

- Det har været en god halvsæson. Den bedste i min tid i Brøndby IF, ja, måske i hele min karriere.

- Jeg har nydt at spille meget og så på det her hold. Det har været en rigtig god tid, siger Teemu Pukki.

I morgen står Brøndby IF og den finske angriber over for FC Midtjylland på Brøndby Stadion i efterårssæsonens sidste kamp.

- Det er vigtigt at øge afstanden mellem os selv og FC Midtjylland, så vi skal have de tre point og lukke efteråret ned med en sejr. Det er også en bedre fornemmelse at gå på vinterferie med en sejr i baghovedet, siger Pukki, der også vil give fansene noget godt at tage på vinterferie med.

- Fansene står altid bag os og med en ny spillestil siden sommer, hvor man ikke vidste, hvor lang tid det ville tage at spille den ind, har de også været der for os. Derfor er det vigtig for truppen at give dem en sejr i morgen som en slags julegave fra os.

Efter kampen tager spillertruppen på en velfortjent ferie, inden de skal stå klar igen til januar under ledelse af Alexander Zorniger.

- Det har været en hård halvsæson med mange kampe, så det bliver godt med en pause og så komme tilbage med friske ben og angribe foråret.

Du kan købe billet til kampen mod FC Midtjylland her. Hvis du køber sæsonkort til forårets kampe på Brøndby Stadion, får du kampen mod FC Midtjylland med i prisen. Læs mere om tilbuddet her.

Inden kampen mod FC Midtjylland er der julemarked foran Brøndby Stadion. Det kan du læse mere om her.

Foto: Getty Images