Zorniger efter 1-1: Vores spil var for statisk

04.12.2016 19:50

- Vi angreb ikke indlægget ude på fløjen. Det skal vi. Vi skal presse spillerne, der slår indlæggene, for vi vil gerne håndtere problemets "begyndelse" og ikke dets "afslutning". Inde foran mål var vi ikke dygtige nok efterfølgende til at vinde duellen.

Sådan sagde Brøndby-cheftræner Alexander Zorniger om Esbjergs føringsmål i aftenens Alka Superliga-opgør på den jyske vestkyst. Kort efter kom de blågule tilbage i kampen, da Teemu Pukki lagde bolden i kassen til 1-1, men på trods af spilovertag lykkedes det ikke Brøndby-mandskabet at sætte spillet op til at sikre alle tre point.

- Vores spil var for statisk. Der var ikke nok bevægelse, og det så ud som om, at nogle af spillerne ventede på den afgørende aflevering. De situationer og den aflevering formåede vi ikke at skabe, og jeg savnede den rette energi. Vi investerede ikke nok til at vinde denne kamp, sagde Zorniger efter at have været rundt til de fremmødte pressefolk.

- Vi spillede for langsomt. Vi fandt ikke den rette balance mellem at spille med få berøringer og at tage den rette dribling på det rette tidspunkt. Det tog for lang tid at skifte side og at finde de rette huller i Esbjerg-defensiven.

- Nu skal vi restituere og forberede os til kampen mod FC Midtjylland på søndag, så vi kan slutte efteråret godt af.

Billetsalget til opgøret mod FC Midtjylland er i fuld gang - tryk her for at finde din plads.

Foto: Getty Images