Et point med hjem fra Esbjerg

04.12.2016 17:50

Brøndby IF havde muligheden for at følge op på onsdagens sejr i Randers, da de søndag eftermiddag gæstede Blue Water Arena i Esbjerg. Men efter at have været bagud 1-0, måtte de blågule gæster tage til takke med et enkelt point, da Teemu Pukki kom fra bænken og udlignede til kampens slutresultat 1-1.

Nok var første halvleg uden scoringer, men alligevel var der flere ting at snakke blandt publikum på Blue Water Arena i pausen. Kort efter kickoff ville Brøndby-spillerne gerne have haft straffe, da hjemmeholdets Victor Palsson havde hånd på bolden. Senere blev en Esbjerg-scoring annulleret for et frispark begået mod Hjörtur Hermannsson, og dernæst ramte Johan Larsson overliggeren fra kanten af feltet. Esbjerg var også tæt på føringen, da pausen nærmede sig, men Frederik Rønnow viste gode reflekser i flere situationer. Det var alle gode muligheder for mål, men ikke desto mindre stod der stadig 0-0 på måltavlen efter de første 45 minutter.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da det blev Brøndby IF's tur til at få annulleret en scoring. Kamil Wilczek sendte bolden fladt og sikkert i nettet, men da polakken stod i offside-position, ændrede det ikke på stillingen. Det skete til gengæld to minutter senere. Desværre var det hjemmeholdets Robin Söder, der var i målscorerens rolle. 1-0 til Esbjerg efter 50 minutters spil.

12 minutter senere kom der balance i regnskabet. Teemu Pukki, der var blevet skiftet ind kort forinden, var kølig som vinterluften i Esbjerg, da han udnyttede en stikning fra Kamil Wilczek til at runde målmand Jonas Jensen og sende læderet i nettet til stor jubel for det tætpakkede udebaneafsnit. 1-1.

Mulighederne i begge ender fortsatte. De fleste dog uden for rammen - eksemeplvis et skud snert forbi Rønnows ene stolpe og et Wilczek-hovedstød i den anden ende.

Det hele endte med ét mål og ét point til begge hold, og Brøndby kan nu se frem mod efterårssæsonens sidste kamp, når FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion om en uge.