Zorniger: Hver kamp har sit eget liv

03.12.2016 10:55

I morgen gæster de blågule Blue Water Arena, hvor Esbjerg FB byder indenfor. Kampen spilles kl. 16:00, men selv om der rundt omkring i Danmark deles mange adventsgaver ud i morgen, så forventer cheftræner Alexander Zorniger ikke, at gæsterne er i gavehumør.

- Vi forventer, at kampen mod Esbjerg vil minde meget om kampene, vi har spillet i Odense og i Viborg tidligere på sæsonen. Hold fra den lavere del af tabellen ved, at de ikke kommer til at dominere kampene imod os, men i stedet vil de give alt i duellerne og kæmpe for hver bold. Vi har tidligere i sæsonen haft problemer mod denne type hold, så nu skal vi ud og vise, at vi kan bruge de erfaringer, vi har gjort os mod OB og Viborg, til at få et godt resultat med hjem fra Esbjerg.  Selv om Esbjerg ligger i den nederste halvdel, så bliver det ikke en nem kamp, siger Alexander Zorniger.

Hvis Brøndby IF tager point med hjem fra Esbjerg, så er de blågule garanteret at gå på vinterpause på andenpladsen i Alka Superligaen, men det er ikke noget, Alexander Zorniger har fokus på.

- Vi har kun fokus på den enkelte kamp, ikke på tabeller eller antal point. Vi har hele sæsonen taget en kamp ad gangen, da hver kamp har sit eget liv, og det fortsætter vi med. Derfor går vi ud til kampen i morgen, som vi gør til alle andre, og det er for at vinde den.

Skal du også med til Esbjerg, men endnu ikke købt billet til udebaneafsnittet? Så kan du købe din billet her.

Tror du, at Brøndby IF scorer i begge halvlege, er der odds 2.40 at hente hos Bet25.dk.

Kampen vises på Canal9, hvor der er optakt fra kl. 15:00.

Foto: Getty Images