Partner i Brøndby IF - Mere end bare fodbold

02.12.2016 16:15

2016 har været et begivenhedsrigt år i Brøndby IF, dels sportsligt, hvor klubben har vist fanen i Europa og opnået flotte resultater i Alka Superligaen, men også kommercielt i forbindelse med partnerne i klubben.

I Brøndby IF er partnere og fans nemlig i højsædet, og vi ønsker at skabe rammerne for, at de kan bygge bånd og fællesskab med andre partnere og fans. Det sker ikke blot, når bolden ruller på Brøndby Stadion, men også til de mange arrangementer, der bliver arrangeret hvert år.

- Brøndby IF er andet end blot fodbold. Efteråret har blandt andet budt på en eksklusiv VIP-aften med indlæg fra Lakridskongen Johan Bülow, som indviede mere end 80 partnere i sit eventyr, og intimkoncert med Søs Fenger. Det var en aften med spændende historier og god musik, hvor partnerne også brugte anledningen til at styrke båndene til de øvrige partnere i Brøndby IF, fortæller Michael Lieberkind Jensen, der er Salgschef i Brøndby IF.

Partnerne i Brøndby IF har mulighed for at tage del i de fire netværk: Strategi & Ledelse, Marketing & Salg, Presse og Kommunikation og slutteligt Fællesskabet.

Medlemmerne af netværkene mødes ikke blot til netværksmøder på Brøndby Stadion, men de dyrker også relationerne på netværksture.

- Vi har været afsted på DFDS Oslo-båden, kørt mountainbike i de norske fjelde, været i Hannover med besøg på VW-fabrik og Bundesliga-fodbold. Disse oplevelser er med til at skabe stærke relationer.

Spillet på grønsværen har dog også givet anledning til gode oplevelser. Kampene i Europa League-kvalifikationen gav ture til Island, Skotland, Tyskland og Grækenland, hvor både fans og partnere pakkede kufferten og rejste på fodboldtur.

Fans og partnere var også fælles i begyndelsen af oktober, da der var tyrolermusik bag Sydsiden.

- Igen i år afholdt vi Oktoberfest ved Brøndby Stadion, som blev afholdt i forbindelse med Superligakampen mod AGF. Her kiggede cheftræner Alexander Zorniger også forbi. Det er et godt eksempel på, hvordan det kan lykkes at lave gode, fælles oplevelser for partnere og fans, som er en del af vores strategi. 

I det nye år kan partnere i Brøndby IF se frem til flere stærke oplevelser. Brøndby IF har adgang til en suite og VIP-lounger i Royal Arena i Ørestaden, som åbner i februar 2017, og dermed kan klubben invitere på endnu flere spændende arrangementer, når bolden ikke ruller på Brøndby Stadion.

Vil du også være partner i Brøndby IF, så bliv det her