27. NOVEMBER 2016 kl. 21:00
Målscorerne: Dejligt med mål – sejren er det vigtigste

Brøndby IF fejrede søndag aften forhenværende borgmester, Kjeld Rasmussen, med en 3-1-sejr over Silkeborg IF.

Sejren blev grundlagt midtvejs i første halvleg. Efter en lidt sløv start, begyndte de blågule at sætte sig mere og mere på kampen, og efter 24 minutter åbnede Hany Mukhtar scoringen med en afslutning fra kanten af feltet. Tyskeren var glad for sit mål, men han var i højere grad glad for de tre point.

- Det var godt at se bolden gå i mål bag keeperen, men det vigtigste i dag var sejren. Det var vigtigt for os at komme tilbage igen efter nederlagt mod OB for en uge siden. Jeg så ikke, hvordan bolden landede for fødderne af mig, men jeg så, at jeg var i en god position, og jeg fik et fint træf på bolden.

Scoringen blev den eneste i første halvleg, og selvom Brøndby-spillerne havde flere gode muligheder, var det gæsterne, der fandt vej til nettet først i anden halvleg.

Efter Nicklas Helenius’ udligning skruede de blågule op for tempoet. Det skabte en åben chance i feltet til topscorer-Pukki, som han koldblodigt udnyttede.

- Det var et godt angreb, som blev afsluttet med en rigtig fin aflevering fra Kamil. Det gav mig både god tid og plads i feltet til at overveje, hvor jeg ville afslutte.

- Som angriber er det dejligt at score mål, og det var også et par kampe siden, jeg sidste kom på tavlen. Så det var en god scoring, der faldt på et godt tidspunkt for os.

Fansene på Brøndby Stadion var knapt færdige med at juble over finnens scoring, før de igen kunne kaste armene i vejret i jubel. Kamil Wilczek tog lidt uvant chancen fra distancen, og han kunne se bolden stryge i mål via overliggeren.

- Jeg vurderede, at jeg var i en god position til at forsøge afslutningen, selvom det var langt ude. Nogle gange bliver man belønnet for at tage chancen, og vigtigst af alt fik vi sejren og de tre point. Det var nok mit bedste mål i klubben, slutter Wilczek med et stort smil.

Foto: Getty Images