Se del 2 af "Borgmesteren, der skabte Brøndby"

23.11.2016 12:40

Når det går løs mod Silkeborg den 27. november, sker det som en 90-årskamp til ære for den forhenværende borgmester, Kjeld Rasmussen. Han fylder nemlig lige straks 90 år.

Som optakt til kampen har brondby.com sat Per Bjerregaard stævne i området omkring Brøndby Stadion for at høre anekdoter og andre fortællinger om Kjeld Rasmussens store betydning for kommunens idrætsliv, herunder også Brøndby IF.

I videoen ovenfor kan du se den anden af i alt to dele, hvor Frits Ahlstrøm, en af fodboldens mest garvede journalister, er på rundtur med "Mr. Brøndby". Første del finder du her: https://www.youtube.com/watch?v=9Mw4BxCrfRo

Husk, at billetterne til kampen mod Silkeborg kan købes for kun 90 kr.!

Prisen gælder alle tribuner - også for de bedste pladser på midten af Loxam-langsiden, hvor normalprisen er 160 kr. Det svarer til en besparelse på over 40 %.

Derudover vil Brøndby Shoppen på selve kampdagen have særlige 90 kr.-tilbud på halstørklæder og huer, så du kan blive godt klædt på - og så er der i øvrigt 90 kr. i rabat på spillertrøjer.

Vil du med til Kjeld Rasmussens 90-årskamp på Brøndby Stadion søndag den 27. november, så køb din billet for blot 90 kr. på billetter.brondby.com. Børnebilletter koster som altid 20 kr.