Per Bjerregaard fortæller Brøndby-anekdoter - del 1

22.11.2016 12:30

Når det går løs mod Silkeborg den 27. november, sker det som en 90-årskamp til ære for den forhenværende borgmester, Kjeld Rasmussen. Han fylder nemlig lige straks 90 år.

Som optakt til kampen har brondby.com sat Per Bjerregaard stævne i området omkring Brøndby Stadion for at høre anekdoter og andre fortællinger om Kjeld Rasmussens store betydning for kommunens idrætsliv, herunder også Brøndby IF.

I videoen ovenfor kan du se den første af i alt to dele, hvor Frits Ahlstrøm, en af fodboldens mest garvede journalister, er på rundtur med "Mr. Brøndby".

Husk, at billetterne til kampen mod Silkeborg kan købes for kun 90 kr.!

Prisen gælder alle tribuner - også for de bedste pladser på midten af Loxam-langsiden, hvor normalprisen er 160 kr. Det svarer til en besparelse på over 40 %.

Derudover vil Brøndby Shoppen på selve kampdagen have særlige 90 kr.-tilbud på halstørklæder og huer, så du kan blive godt klædt på - og så er der i øvrigt 90 kr. i rabat på spillertrøjer.

Vil du med til Kjeld Rasmussens 90-årskamp på Brøndby Stadion søndag den 27. november, så køb din billet for blot 90 kr. på billetter.brondby.com. Børnebilletter koster som altid 20 kr.