U19: Brøndby IF sejrede over AGF

21.11.2016 13:40

Brøndby IF’s U19-hold var tilbage på grønsværen, efter de havde fri i sidste weekend som følge af landskampe.

Lørdag fik de besøg af AGF, og det var aarhusianerne, der kom bedst fra start. Det fik de blågule dog rettet op på, blandt andet på omstillinger, som blev konverteret til scoringer.

- Jeg var tilfreds med vores indstilling og vilje fra start, men AGF kom bedst fra land. Det var ikke sådan, at de ville det mere end os - de var bare skarpere til at komme først på nedfaldsbolde og til at komme mere undervejs. Men efter begyndelsen af kampen var vi det bedste hold. Kampen var til tider lidt urolig, men vi havde lange perioder, hvor vi var i kontrol, fortæller U19-cheftræner Auri Skarbalius.

- Vi skabte 16 chancer i løbet af kampen. Det var positivt, at vi kom til mange afslutninger, og at vi scorede på omstillinger. Det er vi meget tilfredse med.

Efter en målløs første halve time satte Brøndby-spillerne trumf på i de efterfølgende 30 minutter med fire scoringer. En AGF-reducering resulterede i en 4-2-sejr til Brøndby IF.

I U19-truppen var der blevet plads til tre U17-spillere. Auri forklarer, at det handler om at matche de spillere, som er klar til det. Heriblandt var Benjamin Laursen, Magnus Warming og Muamer Brajanac.

- De tre spillere gjorde det fint. Vi synes, de har gjort det godt på U17, og derfor nærmer de sig et niveau, hvor de kan blive matchet og udfordret på U19. De kan til tider blive overrasket, fordi det går lidt hurtigere – de skal vænne sig til tempoet og fysikken. Vi kigger på, hvad der er godt for hver enkelt spiller, og det her er god læring for dem. 

På lørdag kl. 12:00 tager Brøndby IF’s U19-hold imod Esbjerg.

U19: Brøndby IF – AGF 4-2 (2-0)
1-0: Christian Enemark (31’)
2-0: Tobias Noer (36’)
2-1: Lucas Møller (50’)
3-1: Oliver Carrara (63’)
4-1: Andreas Bruus (66’)
4-2: Emil Christensen (90’)

Startopstilling

Bertram Gjelfort – Oliver Carrara – Andreas Bruus

Magnus Häuser – Tobias Noer

Marco Petersen

Christian Enemark – Benjamin Laursen – Andreas Kaltoft  Christian Johansen 

Casper Hauervig

Bænken: Magnus Warming, Karl Appelt & Muamer Brajanac

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).