Smalt nederlag i Odense

20.11.2016 17:50

Brøndby-spillerne jagtede den fjerde Alka Superliga-sejr på stribe, da de søndag eftermiddag gæstede OB på EWII Park, men det blev ikke til det ønskede udbytte, da fynboerne hev en snæver 1-0-sejr hjem.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og i de første minutter af opgøret var der optræk til et par gode chancer. Brøndby IF spillede sig langsomt bedre med i kampen, og efter små ti minutter udfordrede Hany Mukhtar OB-defensiven, men hans afslutning strøg lige forbi stolpen.

Spillet på banen bar præg af det våde vejr og den kraftige vind. Begge mandskaber lavede en del uprovokerede fejl, som gav omstillingsmuligheder til modstanderen. Fælles for begge hold var dog, at afslutningerne manglede den fornødne kvalitet.

Når Brøndby-spillerne fik spillet sig til afslutninger var det oftest fra distancen. Johan Larsson forsøgte sig blandt andet midtvejs i halvlegen, men Grytebust tog sig af bolden.

Med tre minutter tilbage af første halvleg fik værterne nettet til at blafre. I et tæt pakket felt hoppede Anders K. Jacobsen højest og headede bolden over i det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet.

De grønklædte Brøndby-spillere pressede på for en udligning inden pausen, og de appellerede for et straffespark, men dommeren vinkede avisende. Dermed kunne værterne gå til pause foran 1-0.

Anden halvleg startede som første, men rollerne var byttet om. Brøndby-spillerne sad på spillet, mens OB stille og roligt kæmpede sig bedre ind i kampen.

Efter 64 minutter var udligningen tæt på at være en realitet, og Grytebust i målet måtte hive en stor redning frem. Hjulsager blev spillet fri på kanten af feltet, og afslutningen sad yderligt ved den ene stolpe, men OB-keeperen fik en fingerspids på bolden.

Brøndby-presset resulterede i en del hjørnespark, og det blev rigtig farligt efter 81 minutter. Her nåede Benedikt Röcker højest på Larsson indlæg, men hans hovedstød blev afvist af stolpen.

Det var det tætteste, Brøndby IF kom på en udligning, og de fynske værter kunne dermed går fra banen med en sejr i baggagen.